RX 570 kaç TL eder?

Arkadaşlar amaç ekran kartı olmayanlara ucuz ve temiz ekran kartı sağlamak değil, para kazanmak. 900-1000 TL gereksiz düşük. Koyarsın 1200 TL'ye talep gelmedikçe fiyat kırarsın, ikinci elin olayı bu. Herkes satıcı gözünden değil de alıcı gözünden yorum yapıyor.
Kart 1 yıllık en az, giriş seviyesi modeli. Ne 1200TL'si, 1500'e sıfır 5500XT var zaten Sinerji'de.

Arkadaşlar amaç ekran kartı olmayanlara ucuz ve temiz ekran kartı sağlamak değil, para kazanmak. 900-1000 TL gereksiz düşük. Koyarsın 1200 TL'ye talep gelmedikçe fiyat kırarsın, ikinci elin olayı bu. Herkes satıcı gözünden değil de alıcı gözünden yorum yapıyor.

Çok haklısınız kardeşim benim kartımın aynısından istedi illa 8 GB olacakmış onun ki de mecbur satmaya karar verdim ve kart daha çok yeni.

Zaten öyle ama ekran kartını ne kadar çabuk satarsa o kadar çabuk yenisini alır. O yüzden 1200e koyup boş yere beklemek saçma.

1000 liraya satan kişi neredeyse 4-5 aydır bekliyor. 1200'e 1 yıl bekler herhalde.
Benim bahsettiğim şey açılış fiyatı. İnsanımızı tanıyorum, sen oraya 900 TL yazarsan 600 TL olmaz mı diyecek. Satmak istediğin rakamın biraz üstünü yazarsın ki pazarlık yaptığını sanıp rahatlasın. Pazarlık payı vardır yazıp 1200 TL yazdığın zaman 900-1000 TL'ye satarsın. Siz böyle satış yapıyorsanız çok kazıklanırsınız kusura bakmayın.
Kart 1 yıllık en az, giriş seviyesi modeli. Ne 1200TL'si, 1500'e sıfır 5500XT var zaten Sinerji'de.
Kart 1 aylık demiş konu sahibi. Ayrıca yukarıda yazdığım şeyi de okuyun lütfen. "1200 TL'ye sat son fiyat" demedim adama, iyi okuyun lütfen.

Benim bahsettiğim şey açılış fiyatı. İnsanımızı tanıyorum, sen oraya 900 TL yazarsan 600 TL olmaz mı diyecek. Satmak istediğin rakamın biraz üstünü yazarsın ki pazarlık yaptığını sanıp rahatlasın. Pazarlık payı vardır yazıp 1200 TL yazdığın zaman 900-1000 TL'ye satarsın. Siz böyle satış yapıyorsanız çok kazıklanırsınız kusura bakmayın.

ROG modelinin ederi en fazla 900TL. Bende aynısını kullanıyorum, satacak olsam 1200'e değil 950'ye koyar 900'den veririm. 8 yıldır ikinci el alışverişi yapıyorum, kimseden tavsiye alacak durumda değilim.
1200'e koyarsa insanlar ilana bile bakmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı