Kart 1 yıllık en az, giriş seviyesi modeli. Ne 1200TL'si, 1500'e sıfır 5500XT var zaten Sinerji'de.Arkadaşlar amaç ekran kartı olmayanlara ucuz ve temiz ekran kartı sağlamak değil, para kazanmak. 900-1000 TL gereksiz düşük. Koyarsın 1200 TL'ye talep gelmedikçe fiyat kırarsın, ikinci elin olayı bu. Herkes satıcı gözünden değil de alıcı gözünden yorum yapıyor.
Arkadaşlar amaç ekran kartı olmayanlara ucuz ve temiz ekran kartı sağlamak değil, para kazanmak. 900-1000 TL gereksiz düşük. Koyarsın 1200 TL'ye talep gelmedikçe fiyat kırarsın, ikinci elin olayı bu. Herkes satıcı gözünden değil de alıcı gözünden yorum yapıyor.
Zaten öyle ama ekran kartını ne kadar çabuk satarsa o kadar çabuk yenisini alır. O yüzden 1200e koyup boş yere beklemek saçma.Arkadaşlar amaç ekran kartı olmayanlara ucuz ve temiz ekran kartı sağlamak değil, para kazanmak. 900-1000 TL gereksiz düşük. Koyarsın 1200 TL'ye talep gelmedikçe fiyat kırarsın, ikinci elin olayı bu. Herkes satıcı gözünden değil de alıcı gözünden yorum yapıyor.
Kart 1 yıllık en az, giriş seviyesi modeli. Ne 1200TL'si, 1500'e sıfır 5500XT var zaten Sinerji'de.
Benim bahsettiğim şey açılış fiyatı. İnsanımızı tanıyorum, sen oraya 900 TL yazarsan 600 TL olmaz mı diyecek. Satmak istediğin rakamın biraz üstünü yazarsın ki pazarlık yaptığını sanıp rahatlasın. Pazarlık payı vardır yazıp 1200 TL yazdığın zaman 900-1000 TL'ye satarsın. Siz böyle satış yapıyorsanız çok kazıklanırsınız kusura bakmayın.1000 liraya satan kişi neredeyse 4-5 aydır bekliyor. 1200'e 1 yıl bekler herhalde.
Kart 1 aylık demiş konu sahibi. Ayrıca yukarıda yazdığım şeyi de okuyun lütfen. "1200 TL'ye sat son fiyat" demedim adama, iyi okuyun lütfen.Kart 1 yıllık en az, giriş seviyesi modeli. Ne 1200TL'si, 1500'e sıfır 5500XT var zaten Sinerji'de.
Benim bahsettiğim şey açılış fiyatı. İnsanımızı tanıyorum, sen oraya 900 TL yazarsan 600 TL olmaz mı diyecek. Satmak istediğin rakamın biraz üstünü yazarsın ki pazarlık yaptığını sanıp rahatlasın. Pazarlık payı vardır yazıp 1200 TL yazdığın zaman 900-1000 TL'ye satarsın. Siz böyle satış yapıyorsanız çok kazıklanırsınız kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.