RX 570 kasa önerisi

Bütçe
560

TheGandax

Hectopat
Herkese iyi günler dilerim,
Sorunumu çok fazla uzatmadan söyleceğim.
RX 570'e sahip bir sisteme bu kasayı alırsam çok fazla ısınma sorunu yaşar mıyım? Beni iyi bir kasa fanı alana kadar idare edebilir mi? Aslında bu kasayı almak istememin sebebi bu fiyat bandında daha iyi bir kasa bulamamamdır genellikle bulduğum kasaların stoğu çok çabuk tükeniyor ve iyi bir PSU'ya sahip bir kasa bulmakta çok zor, en azından bu fiyat bandında bana yardımcı olursanız sevinirim, daha iyi bir kasada önerebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Şunu önerebilirim.

Şunu önerebilirim.
Aerocool markası da bence gayet iyi bir PSU markası High Power PSU almak bu bütçe için pek opsiyonel değil hem bütçeyi de aştık sizce RX 570 de gösterdiğim kasa çok fazla ısınır mı ? Bu konu hakkında görüşünüzü alırsam daha iyi olur

Evet aşırı ısınmaz ama ısınır, onun yerine benim önediğim kasa ile birlikte Aerocool bir PSU almak daha kolay olacaksa o şekilde de alabilirsiniz ama ben yine de High Power öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı