TheGandax
Hectopat
Herkese iyi günler dilerim,
Sorunumu çok fazla uzatmadan söyleceğim.
RX 570'e sahip bir sisteme bu kasayı alırsam çok fazla ısınma sorunu yaşar mıyım? Beni iyi bir kasa fanı alana kadar idare edebilir mi? Aslında bu kasayı almak istememin sebebi bu fiyat bandında daha iyi bir kasa bulamamamdır genellikle bulduğum kasaların stoğu çok çabuk tükeniyor ve iyi bir PSU'ya sahip bir kasa bulmakta çok zor, en azından bu fiyat bandında bana yardımcı olursanız sevinirim, daha iyi bir kasada önerebilirsiniz. Teşekkür ederim.
www.teknobiyotik.com
Sorunumu çok fazla uzatmadan söyleceğim.
RX 570'e sahip bir sisteme bu kasayı alırsam çok fazla ısınma sorunu yaşar mıyım? Beni iyi bir kasa fanı alana kadar idare edebilir mi? Aslında bu kasayı almak istememin sebebi bu fiyat bandında daha iyi bir kasa bulamamamdır genellikle bulduğum kasaların stoğu çok çabuk tükeniyor ve iyi bir PSU'ya sahip bir kasa bulmakta çok zor, en azından bu fiyat bandında bana yardımcı olursanız sevinirim, daha iyi bir kasada önerebilirsiniz. Teşekkür ederim.
Aerocool Rift 600W 80+ Temperli Cam Panel, USB 3.0 Kart Okuyuculu RGB Oyuncu Kasası | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Rift BG Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Malzeme ve Şasi Kalınlığı : Çelik (SPCC), 0.5mm Güç Kaynağı Konumu : Altta Takılı Fan Detayları : 1x 12cm Siyah Arka...