RX 570 kısa devre yaptırıyor

Ardarsln7

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim RX 570 ekran kartım var. Bunu ben güvenilir olan bir bilgisayarcıya götürdüm, ilkte yapıldı açtım fakat sonradan tekrar görüntü vermemeye başladı ve kısa devre yaptı. Bilgisayarcıya tekrardan götürdüm ve bana ekran kartı uyumsuzluğu oluyor dedi, farklı bilgisayarda çalışıyor ama benim bilgisayarda çalışmıyor. Cidden böyle bir şey olabilir mi? Ben bu ekran kartını satabilir miyim? Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bilgisayar başka kartla denendi mi?
Eğer sizin bilgisayar başka kartta da aynı sıkıntıyı yapıyorsa sizin anakarttaki soket bozulmuştur.
Eğer ekran kartınız başka bilgisayarda sorun yapıyorsa onun soketi bozulmuştur.

Kart uyumsuzluğu diye bir durum yok. İki parçadan biri bozuk.

Öncelikle merhaba, benim RX 570 ekran kartım var. Bunu ben güvenilir olan bir bilgisayarcıya götürdüm, ilkte yapıldı açtım fakat sonradan tekrar görüntü vermemeye başladı ve kısa devre yaptı. Bilgisayarcıya tekrardan götürdüm ve bana ekran kartı uyumsuzluğu oluyor dedi, farklı bilgisayarda çalışıyor ama benim bilgisayarda çalışmıyor. Cidden böyle bir şey olabilir mi? Ben bu ekran kartını satabilir miyim? Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

PSU'da sıkıntı olabilir mi?

Sizin bilgisayar başka kartla denendi mi?
Eğer sizin bilgisayar başka kartta da aynı sıkıntıyı yapıyorsa sizin anakarttaki soket bozulmuştur.
Eğer ekran kartınız başka bilgisayarda sorun yapıyorsa onun soketi bozulmuştur.

Kart uyumsuzluğu diye bir durum yok. İki parçadan biri bozuk. Eve.

Hayır hocam bilmiyorum sadece ekran kartımın farklı bir bilgisayarda denendiğini ve çalıştığını biliyorum.

PSU'da sıkıntı olabilir mi?

Bilgisayarcıya götürmeden önce kısa devre yapıp duruyordu hatta bir sefer açılmadı bile acaba PSU gücü fazlalığından ısınmadan kaynaklı olabilir mi?

Arkadaşlar şimdi bilgisayarı aldım farklı ekran kartı denenmiş kasada ve çalışmış anakartta herhangi bir sıkıntı olmadığını öğrendim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı