RX 570 maksimum 90 dereceyi görüyor

Bitaap

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, başlıktaki gibi RX 570 bir oyunda 89 derece görüyor, oyunda 40FPS alıyorum ama Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman 89 oluyor. Mesela oyun içindeyken bir anda Görev Yöneticisi'ni açarsam 82 derece gözüküyor sonra tekrar 89'a çıkıyor. Sürücüler güncel ama AMD'nin kendi programını indirip fan ayarı yapamıyorum nedense, ekran kartı sürücüsü çöküyor :/

Ekran kartı Aorus RX570 4GB

Selam. Uzun zaman olduysa bakım zamanı gelmiştir.

Ben 2019'da aldığım RX 570'i (tek fanlı ITX model) 2025'de artık 80 derece sabit ve +2000 RPM kullanıyordum ve en sonunda fanı bozuldu.

Yeni fan aldım, termal ped değişti ve macun yenilenince oyunlarda 60-65 derece arası görüyordu ve fan 1500 RPM falandıo. Baya etki ediyor yani dediklerim.

Aslında fanları %70 de falan çalışıyor AMD uygulamasını indirsemmi diye düşünüyorum. Manuel fan ayarı yapmak daha mantıklı.

Kral Alt Tab attıgında ekran kartının yükü azalıyor diye öyle gözüköyor diye biliyorum.

Kral Alt Tab attıgında ekran kartının yükü azalıyor diye öyle gözüköyor diye biliyorum.

Oyunu arkaplana attığımda birkaç saniyelik 7 derece düşüp artması imkansız bence ya oyun içindeyken daha az ısınıyor diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…