RX 570 Metro: Last Light Düşük FPS Problemi

Makaleler
5
Daha fazla  
İyi günler dilerim, başlıkta belli olduğu gibi.
Asus STRIX RX 570 8GB.
Ryzen 5 1600.
8GB RAM.

Metro Last Light'ta yüksek ayarlarda oynamama rağmen 15 FPS alıyorum, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran görüntüsü veya video ile destekleyin. Buradan bir çıkarım yapamayız. Ekleyebilecekleriniz;
  • MSI Afterburner anlık sistem değerleri
  • Oyun grafik ayarları bölümü
  • Radeon ayarları bölümü
  • Mevcut kullanılan sürücüler
  • Mevcut işletim sistemi sürümü
Yaşadığınız sorunun temel sebebi SSAA oluyor normalde. O da sorunu çözemiyorsa basit bir ayarla çözülemeyebilir. DDU ile sürücüleri kaldırıp en son sürümü veya stabil çalışan son sürümü yükleyebilirsiniz.

Ekran görüntüsü veya video ile destekleyin. Buradan bir çıkarım yapamayız. Ekleyebilecekleriniz;
  • MSI Afterburner anlık sistem değerleri
  • Oyun grafik ayarları bölümü
  • Radeon ayarları bölümü
  • Mevcut kullanılan sürücüler
  • Mevcut işletim sistemi sürümü
Yaşadığınız sorunun temel sebebi SSAA oluyor normalde. O da sorunu çözemiyorsa basit bir ayarla çözülemeyebilir. DDU ile sürücüleri kaldırıp en son sürümü veya stabil çalışan son sürümü yükleyebilirsiniz.
SSAA kapalı
Grafik ayarları bölümü hepsi en düşükte
Sürücüler en son sürümde
Mevcut İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Microsoft store üzerinden mi oynuyorsun?
Hayır, efendim "Epic Games" üzerinden

Hepsi kapalı efendim, bu arada cpu kullanımı ve gpu kullanımına baktığımda
GPU Kullanımı=%0,2
CPU Kullanımı=%0
Windows'u güvenli mod ile başlat dostum. DDU programıyla eski sürücülerini temiz bir şekilde sil. Daha sonra bu attığım sürümü kurup tekrar test et. https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-9-2

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı