Rx 570 mi GTX 1050 Ti mi?

FreeKill Semih

Hectopat
Daha fazla  
Benim kullandığım işlemci FX 8320 3.5 GHz bu iki karttan hangisini almalıyım? Rx 570 derseniz 6 to 8 pin çevirici almam lazım o da ne kadar dayanıklıdır bilmiyorum, düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti diyecek varsa üyeliğini silsin bence, pek mantıklı bir karşılaştırma değil:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim kullandığım işlemci FX 8320 3.5 GHz bu iki karttan hangisini almalıyım? Rx 570 derseniz 6 to 8 pin çevirici almam lazım o da ne kadar dayanıklıdır bilmiyorum, düşüncelerinizi bekliyorum.
1050ti şu saatten sonra iyi bir seçim olmicaktir rx570 gayet yeterlidir bütçeni arttirabilirsen 1660ti ye bakabilirsin 1600 TL ye uygun modelleri var DA incelemişti.

1050 Ti diyecek varsa üyeliğini silsin bence, pek mantıklı bir karşılaştırma değil:)

Hocam sistem toplama bölümünün üstüne yazıcaz artık 1050ti yerine RX 570 alın diye.

Eğer GTX 1050 Tİ'yı ikinci el almak isterseniz ve fiyatı 600 TL civarıysa alabilirsiniz ama 900-1000 TL vermek çok saçma olur önerim RX 570 almanızdır.
Teşekkür ederim
1050ti şu saatten sonra iyi bir seçim olmicaktir rx570 gayet yeterlidir bütçeni arttirabilirsen 1660ti ye bakabilirsin 1600 TL ye uygun modelleri var DA incelemişti.
Overclocksuz darboğaz söz konusu olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı