RX 570 mi GTX 1050 Ti mi?

Merhaba,
Bu canavarı en uygun bulduğun yerden alıyorsun. 1050ti'ye kafa atıyor mezara gömüyorsun :)
Hem ıkı kartı kullanma ımkanım oldu ve şuanda rx570 ile devam ediyorum.
Fark muazzam.
RX 570 FPS konusunda neredeyse iki katı performans veriyor ama ısınma konusunu bilmiyorum. Bana kalırsa RX 570 alırdım.
Full ayarlarda PUBG oynuyorum. 3/4 saat. Asus strix modeli var. 50 derece olmadan fanlar devreye girmiyor. şimdiye kadarda render dısında fanları devreye sokamadım :)

Aynı ikilemde ben de kalıp RX570 seçtim, bütçe nedeniyle fazla önerilmeyen Armor modelini aldım. Evet kalite konusunda diğer modellere nazaran daha alt ancak ısınma konusunda hiçbir oyunda 65 dereceyi geçmedi. Forza Horizon 3 hariç hiçbir oyunda bellek yetersizliği olmadı fakat bütçe varsa 8 GB alınmalı çünkü oyundan oyuna doku kalitesi FPS düşürmese bile boyut nedeniyle sıkıntı çıkartabilir.

Aynı ikilemde ben de kalıp RX570 seçtim, bütçe nedeniyle fazla önerilmeyen Armor modelini aldım. Evet kalite konusunda diğer modellere nazaran daha alt ancak ısınma konusunda hiçbir oyunda 65 dereceyi geçmedi. Forza Horizon 3 hariç hiçbir oyunda bellek yetersizliği olmadı fakat bütçe varsa 8 GB alınmalı çünkü oyundan oyuna doku kalitesi FPS düşürmese bile boyut nedeniyle sıkıntı çıkartabilir.
Bende RX 570 kullanıyorum Forza 4 de bellek sıkıntısı çekmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı