RX 570 Mining ekran kartı mining yapılmazsa ne olur?

baran361

Hectopat
Yer
california
Daha fazla  
RX 570 4 GB 256 Bit mining model ekran kartım var. Kartı alırken mining olduğunu bilmiyordum. Ben Mining'in ne olduğunu bile yeni öğrendim. Sorum şu bu ekran kartı mining ama mining yapılmazsa bile kart mining olarak mı çalışır ve Mining'in bir modu falan mı var yani BIOS'tan falan yapılan bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Undervolt yaptınız mı daha önce?
Fabrika çıkışı olarak mining BIOS gelmiş olamaz, öyle bir ihtimal olacağını bile düşünmüyorum yani. Başka bir sıkıntısı olabilir mi?

Undervolt yapmadım ancak @realmoonlight adlı arkadaşın yazdığı cümle şu
Kart mining e uygun BIOS ile gelmiş. Mining olmayan BIOS'u yükleyeceksin. Not: Ekran kartı BIOS'undan bahsediyorum.

Kart mining e uygun BIOS ile gelmiş. Mining olmayan BIOS'u yükleyeceksin. Not: Ekran kartı BIOS'undan bahsediyorum.

Kartın Gaming model, mining diye satın almışsın o zaman içinde mining BIOS var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Diliniz var ise anlayabilirsiniz. Yok diyorsanız yardımcı olurum seve seve.

Hocam dilim yok ancak mining BIOS ile normal BIOS'un farkı nedir? Ve CPU Z'den bakınca ekran kartım bu şekilde bir şeyler anlaşılır mı buradan.

Hocam dilim yok ancak mining BIOS ile normal BIOS'un farkı nedir? Ve CPU Z'den bakınca ekran kartım bu şekilde bir şeyler anlaşılır mı buradan.

Eki Görüntüle 704909

Hocam şöyle ki mining BIOS mining için daha verimli olması için konfigüre edilmiştir. 3D veri işlemek için değil. Ama oyun için 3D veri işlemek gerekli. Kartınızın tam olarak üreticisi kidmir ve modeli nedir? Örnek: Saphirre Nitro+ RX 570 gibi.

Hocam adı bu

Gigabyte Radeon RX570 GAMING mı 4 GB DDR5 256 Bit AMD Radeon ekran kartı​

Linki ise bu GIGABYTE Radeon RX570 GAMING MI 4GB DDR5 256 bit AMD Radeon Ekran Kartı | ITOPYA
Ben kartımın performansından memnunum aslında. Hiç uğraşmasam mı bilemiyorum.

İzledim hocam. Videodaki gibi yapıp BIOS kurarsam riskleri nelerdir? Veya BIOS kurduktan sonra bir sorun olursa eski BIOS'a dönme imkanı var mı?

Sorun olursa ekrana bir daha görüntü gelmeyebilir hiç.
Dostum, işleme başlamadan önce emin olmak isterim. Sen kartı ikinci el mi aldın mining kart olduğunu nereden anladın?

Sorun olursa ekrana bir daha görüntü gelmeyebilir hiç.
Dostum, işleme başlamadan önce emin olmak isterim. Sen kartı ikinci el mi aldın mining kart olduğunu nereden anladın?

Yok kartım 2.el değil sıfır İtopya'dan aldım. Mining olduğunu da şöyle kartın bir normal modeli var bir de mı yazan modeli. Arkadaşlara sordum mining kart dediler.

Yok kartım 2.el değil sıfır İtopya'dan aldım. Mining olduğunu da şöyle kartın bir normal modeli var bir de mı yazan modeli. Arkadaşlara sordum mining kart dediler.

Kartın fotoğrafını atar mısınız? İtopya'dan mining model almamışsınızdır. Az kalsın BIOS atıyorduk karta. İyi ki sormuşum. GIGABYTE Radeon RX570 GAMING MI 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA kart bu mu?

Kart bu ise mining bir kart değil bu arkadaşlarınız sizi yanlış yönlendirmişler ne alaka mining falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…