enes52baki
Hectopat
Altcoin mining için değeceğini düşünmüyorum. 12.500 TL değerinde birkaç tane kart alıp ETH kazıp daha çok kar elde edebilirsiniz.
1 tanesi 30.9 Mh/s civarında kazıyor gözüküyor yani mümkün.3 tane RX 570 4 GB ile 92 MH/s kazıyorum cümlesi bana pek inandırıcı gelmedi.
Non-LHR RTX 3060 13K'ya denk geldim son iki haftadır veya 3060Ti alınabilir.12500 TL'ye kac tane kart alabilirimki 15 bin bütçem var bu parayla normal ETH hangi kartlarla nasıl yapabilirim fikriniz nedir?
Cümlede bir sorun yok, ETC kazıyor arkadaş yüksek ihtimalle düşük bile alıyor hatta.3 tane RX 570 4 GB ile 92 MH/s kazıyorum cümlesi bana pek inandırıcı gelmedi.
Cümlede bir sorun yok, ETC kazıyor arkadaş yüksek ihtimalle düşük bile alıyor hatta.
Alt takım maksimum 2000- 2500 eder, kartların tanesi 3300 liraya gelmiş oluyor yani. Tam da piyasa fiyatından almış oluyorsunuz, bir mantığı yok. Kaldı ki son elektrik zammından sonra ancak harçlık kalır size bu sistemden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.