RX 570 Model tavsiyesi

Makaleler
3
Başlıkta belirttiğim gibi RX 570 ekran kartı almayı planlıyorum ancak piyasada birçok site ve birçok model bulunuyor. Tavsiye ettiğiniz model varsa sebebi ile birlikte paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki fanlı tasarımı o karta yetmiyor, forumda gördüğüm konularda ROG STRIX modeli ile çoğu insanın 80 dereceleri gördüğünü biliyorum.
Tek fanlı Pulse ITX modelini OC ile 1410 MHz çekirdek hızında kullanıyorum, manuel fan ayarlayınca mis gibi oluyor. ROG'da da büyük ihtimalle otomatik fan ayarı yavaş kalıyordur.

İki fanlı tasarımı o karta yetmiyor, forumda gördüğüm konularda ROG STRIX modeli ile çoğu insanın 80 dereceleri gördüğünü biliyorum.
Sen görmedin ama.Kulaktan dolma bilgiler ile insanları şüpheye düşürmeye gerek yok. İki model de neredeyse aynı soğutma bloğunu kullanıyor. Birinin diğerinden artı kalır bir yanı yok. Ve ROG Strix malzeme kalitesi konusunda herzaman 1-0 öndedir. Soğutma sorunu yaşayan arkadaşlar da hangi şartlarda nasıl sorunlar yaşıyormuş merak ettim doğrusu.

Peki bu fiyata önerdiğiniz başka model veya marka var mıdır ?
Sapphire RX 570 8 GB Nitro+ hem soğutma hemde malzeme kalitesi olarak diğerlerinden çok daha iyidir. En performanslı RX 570 Nitro+
8GB almak sana kalmış. Bence 4GB olanı alsan yeter. RX 570 8GB belleği tam anlamıyla besleyecek bir GPU değil.

Son düzenleme:
ITX modelini ne gibi sorunları var ?
Hiçbir sorunu yok. Fiyat avantajı var. Arkadaş ezbere konuşmuş. 5 aydır ITX olanı kullanıyorum ve gayette memnunum. Evimin önündeki internet kafede yaklaşık 25 tane bilgisayarda ITX olan modeli takılı ve hiçbir sorun yok. Maliyetten kısmak için tek fan ve OC edilmemiş bir versiyon denmesi daha doğru olur. Fiyatı da 800 TL civarında bulunabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı