1650 Super RX 580'e yetişmeye çalışan bir kart ama ondan daha ucuz ve daha yeni teknoloji.
VRAM soğutması yok demeniz açıkçası bana biraz fazla saçma geldi. RX 570'i 4GB alsanız yeni oyunlarda o 4 GB'ı dolduramayacak ve zaten frekanslarıda ona göre ayarlı. 8 GB model olsa zaten o limite hiç ulaşamayacak çünkü GPU o kadar güçlü değil. Yani sizin o VRAM'i yakma ihtimaliniz yok. Sapphire yazılım ve garanti konusunda kötü bir firma. Asus ROG fanboyu falan değilim MSI notebook kullanıyorum. Ama azıcık araştırırsanız zaten göreceksiniz en iyi 3 ve 2 fanlı soğutma ASUS ROG'da olduğu için en performanslıların onlar olduğunu. Ayrıca neden tavsiye edilmediğinide aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...
Bu sıralamayı ney göre yaptınız acaba?
GTX 1650 modeli 1050Ti ve GTX 1060 3 GB arası bir performans veriyor. RX 570 en basitinden AMD ile daha iyi çalışan Forza Horizon 4'te 60 FPS'e ulaşamazken Extreme ayarlard
Tabii ki GTX 1650 Super modeli daha güçlü. GTX 1650 modeli RX 570'i performans olarak geçemiyor.
a, 1650 rahatça ulaşabiliyor.