RX 570 model tavsiyesi

1650 Super RX 580'e yetişmeye çalışan bir kart ama ondan daha ucuz ve daha yeni teknoloji.
RX580, GTX 1660 rakibi ve GTX 1660 çok daha iyi bir kart ama RX580 ROG Strix modeli ile GTX 1660 Super GIGABYTE modeli aynı fiyatta.

Üstteki mesaj çok karışık oldu, toparlıyorum, GTX 1660 bile RX580'den daha iyiyken GTX 1660 Super GIGABYTE modeli ile RX580 ROG Strix modeli aynı fiyatta.

GTX 1650 Super, RX570 Nitro+ modeline göre daha güçlü bir ekran kartı olup daha ucuz ve daha yenidir. GTX 1650 Super almanızı öneririm.
Arkadaşın OC yapmayacağını varsayarak ben bu modeli önerdim. En azından garantiye gittiği zaman 1 ay gibi bir süre beklemek zorunda kalmayacak.

Peki Gigabyte modeli nasıldır ?

İkisini de kullanmasam inanacağım xDDdFd. Sapphire kadar iyi bir AMD modeli yok. Sen bi tane ondan getir ben de sana elimdeki çöp strixi vereyim. Ne dersin?

RX 580 1660 rakibi bir kart olamaz sebebi ise şu. RX 590 GDDR6 VRAM ile ilk tanıtıldığı zaman rakibi yoktu. Nvidia rakip olarak 1660Ti'ı çıkardı fakat o da fazla güçlü kalıyordu. GTX 1060 her zaman RX 580'in rakibi oldu. Bu durumda sizin söylediğiniz cümleden şunu anlıyorum ben 1660 1060'ın rakibi?
Garanti süreci sıkıntılı bir marka XFX.

Mesajlar çok karıştı ve eski GTX 1060 gibi ekran kartlarını da karıştırmayalım, benim demek istediğim Nvidia bu fiyat segmentinde hem F/P olarak hem de performans olarak AMD'den daha iyi. Oyun testlerini izleyebilirsiniz.

Hayır ben sadece nereden baktığınızı merak ettim. Çünkü ben GTX 780 ile (Ti olmayan model) azıcık OC ile 1060 3 GB değerlerini alabiliyordum. Fakat 780Ti kesinlikle 1060 3 GB ve GTX 690'dan iyi.

Çoğu yerde daha önde gözüküyor ayrıca öyle olsun olmasın tdp değeri inanılmaz yüksek 780ti'nin 1060 3 GB oranla.

Peki Gigabyte modeli nasıldır ?
Kardeşim ben bu model muhabbetine girmeyi hiç sevmiyorum çünkü insanlar para verdiği şeyin kötülenmesine dayanamıyorlar. Bana kalırsa 2017'de çıkmış bir karta o kadar para vereceğine diğini biraz daha sık git GTX 1650S al. Hem yeni teknoloji Hem de elektrik tüketimi açsından daha avantajlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…