RX 570 model tavsiyesi

Kardeşim sana tavsiyem MSI tercih et eğer sıfır alacaksan. Faturayı kaybetsen bile serviste sıkıntı çıkartmazlar direk garantiden bakarlar temizliği macununa. Sıfır al başın ağrımasın anladığım kadarıyla pek haşır neşir değilsin ikinci el ile falan.
[/QUOTE]

Zamanında ikinci el ile sıkıntı yaşadım biraz daha para veririm ama ikinci ele yaklaşmam.

Burada neyi karşılaştırdınız anlayamadım ama tek fanlı ITX model RX 570 alanlar memnun değildi sanırım. Diğerlerinden biri tercih edilebilir gibi ama 1650 Super Gigabyte 1600 TL civar fiyata sahip. Onu tercih etmek daha mantıklı olabilir.

Zamanında ikinci el ile sıkıntı yaşadım biraz daha para veririm ama ikinci ele yaklaşmam.

[/QUOTE]

MSI kartlar dandik hocam. 2 senede kendi kendine çöp oldu GPU yandı anakarta da zarar verdi benim. 10 liralık macun için dandik marka kullanılmaz.

MSI kartlar dandik hocam. 2 senede kendi kendine çöp oldu GPU yandı anakarta da zarar verdi benim. 10 liralık macun için dandik marka kullanılmaz.
[/QUOTE]
Herkes her markayı kötülüyor arada kaldım :/

Eğer bütçeni biraz şişirebilirsen (şahsen bilmiyorum ne kadar ama) bunu almanı tavsiye ederim. Eğer daha küçük bir model bakarsan MSI GTX 1650 S modeli ile yaklaşık 60-70 arası değerler aldım topladığım bir sistemde.

[/QUOTE]
PSU'nuz ne marka ve modeldi ayrıca bu zamana kadar ilk kez böyle bir şey duyuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…