RX 570 Monitore Goruntu Gelmiyor, USB Portlari Calismiyor

burakoz

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Bi siteden hazır sistem satin almıştım, bugün kurulumu yapılmış olarak kargo ile teslim edildi. Power tuşuna bastığım zaman işlemci ve ekran kartı dahil her şey çalışıyor gibi görünüyor fakat görüntü alamıyorum ve klavye ile fareyi usb ile bağladığım zaman ışıkları bir an yanıp sönüyor ve o şekilde kalıyor. Monitör ve diğer çevre birimleri laptop ile sorunsuz çalışırken yeni satın aldığım sistemde BIOS ekranını dahi göremedim. Anakart üzerindeki uyarı ledleri de herhangi bir uyarı vermiyor. Ram'i çıkarıp diğer slota taktım fakat herhangi bir değişiklik yok. Parçaları tek tek deneyebileceğim ayrı bir sistemim de yok ne yazık ki. Görüntü alamamamın haricinde USB portlarının da çalışmaması kafamı karıştırdı açıkçası.
Fikirlerinizi ve yardımlarinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

- Asrock B450M-HDV R4.0 Socket AM4
- 8GB XPG Gammix D10 Ram
- Ryzen 3 2300x
- RX570 Pulse ITX

Son düzenleme:
ramden şüphelendim de 1 den fazla ram varsa tek ramle deneyebilir misin?
Şayet tek ram varsa soket değiştirip deneyebilirsin de... Bol şans.

Tek bir ram var. Ram'in yerini değiştirdim, anakart pilini çıkarıp bir süre bekledikten sonra tekrar taktım ve ekran kartını çıkarıp onboard denedim ama sorun hala devam ediyor. Bakalım ilgili firma ne cevap verecek...

Tek bir ram var. Ram'in yerini değiştirdim, anakart pilini çıkarıp bir süre bekledikten sonra tekrar taktım ve ekran kartını çıkarıp onboard denedim ama sorun hala devam ediyor. Bakalım ilgili firma ne cevap verecek...

Online aldıysan direk geri gönder yada değişim iste. Sıfır cihaza tamir prosedürü uygulatma bence.

Online aldıysan direk geri gönder yada değişim iste. Sıfır cihaza tamir prosedürü uygulatma bence.

Arıza kaydı açıp değişim talebinde bulundum. Ürünün arızalı çıkması durumunda 20 gün içerisinde yenisiyle değiştireleceği yazıyor. Değişim neden 20 gün sürer onu da anlamış değilim gerçi.

Montaj aşamasında istediğim kasanın fiziksel hasarlı olduğunu ve ellerinde başka olmadığı için yeni bir kasa seçmem gerektiğini söylemişlerdi. Acaba sistem o an bir darbe falan mı aldı diye düşünürken böyle bir sorunun çıkması içime kurt düşürdü açıkçası. Kargoyla beraber güç kablosu ve diğer siparişimin de gönderilmemiş olması cabası. Yine de önyargılı olmak istemiyorum, süreçle ilgili buradan bilgilendirme yapacağım başka arkadaşların da faydalanması açısından. Umarım sorun başımı ağrıtmadan giderilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı