RX 570 nasıldır?

1Mobile2gam3

Hectopat
RX 570 4 GB bir ekran kartı alacağım; aslında RX 580'de karar kılmıştım ama bütcemi zorlamamak adına RX 570'de karar kıldım. Benim merak ettiğim konu RX 570 günümüz oyunlarını kaldırır mı ve ben üst düzey oyun meraklısı değilim. CS:GO The Forest Valorant oynayacağım. Valorant ve CS:GO'yu rahatlıklı oynatacağını düşünüyorum fakat The Forest'ta düşük FPS sıkıntısı yaşar mıyım veya bu kartla The Forest'i yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabilir miyim?

Kafanızdaki fiyatı yazarsanız daha düzgün bir öneri alabilirsiniz. Ben kendi bilgisayarımda R5 3600 yanında GTX 960 kullanıyorum kimilerine göre şuan sadece bir kaç ay için idarelik bir ekran kartı ama ben bunu 3-4 sene kadar oyun amaçlı kullanabilirim gibime geliyor. Oyun anlayışına bağlı ben en düşüğe aldığımda oyunu hala oynayabiliyor isem ve kör edici bir çözünürlük değilse benim için sorun olmaz. Kimisi tek bir ayarı orta yapınca çıldırır.

Kafanızdaki fiyatı yazarsanız daha düzgün bir öneri alabilirsiniz. Ben kendi bilgisayarımda R5 3600 yanında GTX 960 kullanıyorum kimilerine göre şu an sadece birkaç ay için idarelik bir ekran kartı ama ben bunu 3-4 sene kadar oyun amaçlı kullanabilirim gibime geliyor. Oyun anlayışına bağlı ben en düşüğe aldığımda oyunu hala oynayabiliyor isem ve kör edici bir çözünürlük değilse benim için sorun olmaz. Kimisi tek bir ayarı orta yapınca çıldırır.

Aynı ben :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı