Çözüldü RX 570 Nitro+ farklı bant genişliği

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ThePersica0

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX 570 Nitro+ 4G kullanan arkadaşlardan GPU-Z sonuçlarını alabilir miyim? Yanlış bir iddia ortaya koymak istemiyorum ama sanırsam her kartın bellek üreticisi aynı olmuyor ve herkes aynı değerlerle belleğini OC yapamıyor. 2. bir Ryzen 1600 12 nm vakası mı yaşanacak diye düşündüm. Beni bu fikre iten şeyse TechPowerUp sitesindeki RX570 Nitro+ 4G modelindeki bant genişliğinin benim kartımdakiyle farklı olmasıydı. Sitede 224.0 GB/s yazıyor ama GPU-Z'ye baktığımda 256.0 GB/s yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, elbette kartlarda farklı markalara ait bellekler kullanılabiliyor. Genelde SK Hynix tercih ediliyor diye biliyorum Sapphire tarafında.
Nitro+ 4GB
1571595676534.png

Voltaj ayarına dokunmadan, sadece güç limitini +%50 yapıp, radeon overlay üzerinden GPU frekansını +%8 yaptığımda stabil şekilde çalışmaya devam ediyor. Ancak ben güç limitini eksi %50 de kullanıyorum :) Sebebi hem işlemcim dandik, hem de BF1 LOW (rakipler daha iyi görünüyor) için 72Hz freesync'ime yetiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı