xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 168 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 7 Şubat 2025 #1 Ekran kartı RX 570 Dostlar overclock ayarlarım bu şekilde. Pek anlamam ama normal mi yoksa ellenebilir mi yardımcı olursanız en iyi ayarında tutmak isterim. Dosya Ekleri 2.png 114,5 KB · Görüntüleme: 52
Dostlar overclock ayarlarım bu şekilde. Pek anlamam ama normal mi yoksa ellenebilir mi yardımcı olursanız en iyi ayarında tutmak isterim.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #2 OC yaptığında vereceği performans iyi değil. Bunun karşılığında çökme ve donma yaşanabilir. Bu kartlara OC yapılmasını ben önermiyorum. Artı 0 Eksi
OC yaptığında vereceği performans iyi değil. Bunun karşılığında çökme ve donma yaşanabilir. Bu kartlara OC yapılmasını ben önermiyorum.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 xanser dedi: Dostlar overclock ayarlarım bu şekilde. Pek anlamam ama normal mi yoksa ellenebilir mi yardımcı olursanız en iyi ayarında tutmak isterim. Genişletmek için tıkla... Kart boştayken fan değeri çok yüksek bence düşürmelisiniz bende de aynı kart var normal bırakıyorum açıkçası. Artı 0 Eksi
xanser dedi: Dostlar overclock ayarlarım bu şekilde. Pek anlamam ama normal mi yoksa ellenebilir mi yardımcı olursanız en iyi ayarında tutmak isterim. Genişletmek için tıkla... Kart boştayken fan değeri çok yüksek bence düşürmelisiniz bende de aynı kart var normal bırakıyorum açıkçası.
KS KS xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 168 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 7 Şubat 2025 #4 Creax31 dedi: Kart boştayken fan değeri çok yüksek bence düşürmelisiniz bende de aynı kart var normal bırakıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... otomatik ayarı makul diyosun yani Artı 0 Eksi
Creax31 dedi: Kart boştayken fan değeri çok yüksek bence düşürmelisiniz bende de aynı kart var normal bırakıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... otomatik ayarı makul diyosun yani