Çözüldü RX 570 oyun oynarken ekran gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatih'

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar.
Daha önce de bu sorunu yaşamış olsam da sorun tekrar oldu. Özellikle RDR2 oynarken üçüncü dakikamda ekran rastgele bir renk oluyor. Bazen gri, bazen mavi bazen yeşil gibi renkler oluyor ve ses tekrar ediyor. Beklersem monitörde no signal yazıyor, klavyemin, faremin ve kulaklığım kullanılamıyor. Bilgisayarın güç tuşuna basılı tutmam veya arkadan kapatıp açmam gerekiyor.
HDMI to VGA kullanıyorum. Ekran kartının sürücüsü güncel.

RX 570 Armor 4 GB.
AMD Ryzen 5 1600.
8 GB RAM.
B450M PRO Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sorunun bu şekilde mi?bendede bu oluyor bende dönüştürücü kullunıyorum büyük ihtimal ondan kaynaklı

RX 570'i garantiye yollama düşüncesindeydim, eski bilgisayarımı açıp GTX 960'ı taktığımda hiçbir sorun olmadan oynayabildiğimi gördüm. Büyük ihtimal ile iade alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı