Çözüldü RX 570 Oyunlarda ekran gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ziya Arslan

Centipat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
24
Çözümler
1
Bilgisayarı yeni açtığım zaman oyuna girdiğim takdirde ekran 3-4 saniye arayla gidip geliyor ve bunu devam ettiriyor. Ekran gitse de arka planda ses kesilmiyor. Ve bilgisayarı yeniden başlattığım zaman bu sorun ortadan kalkıyor. İlk açtığımda bu sorunu yapıp da yeniden başlatma yaptığım zaman sorunun ortadan kalkmasını bir türlü anlayamadım. Monitörde veya kablolarda sıkıntı olsa neden düzelsin? Ekran kartı driverlerını tekrar güncelledim ama sonuç değişmedi. Anakart BIOS'umun da güncel olduğunu söylüyor. Kablo bağlantım da HDMI. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: ASUS Prime A320M-F
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX570 8 GB.
 
Yeniden başlatınca olmuyor dediğinize göre Hızlı Başlat özelliğini kapatmayı deneyin. Kesin bir şey değil ama denemekten zarar gelmez.
Metnin sonunda bahsettiği gibi tekrardan açmalı mıyım yoksa kapalı mı kalmalı? Sorun ondan kaynaklı ise kapalı kalmalı diye düşünüyorum.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip WHQL şu sürümü yükler misiniz sorun düzelmese bile bu sürüm iyidir.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip WHQL şu sürümü yükler misiniz sorun düzelmese bile bu sürüm iyidir.
En son WHQL sürümünü yükledim ama sorun devam etti. Arkadaşın söylediği yöntem de işe yaramazsa önceki WHQL sürümünü deneyeceğim.
 
Benzer bir sorunu HDMI çıkışından görüntüyü alırken bende yaşıyordum. İlk önce güç dalgalanması var diye düşündüm. Bir şey bulamadım. Monitör HDMI girişinde birşey baktım tam yerine oturmama derken. Displayport tan görüntü almaya kara verdim. Displayport bağlantı uçlarının tırnaklı yapısı sayesinde, sorunum halloldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı