Çözüldü RX 570 oyunlarda takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Murat1441

Centipat
PUBG oynarken yüksek grafiklerde yaklaşık 60-80 arası FPS alıyorum fakat oyunda nedense 1-2 saniye aralıklarla takılma oluyor ve göze çok çarpıyor bunu nasıl çözebilirim?
  • Sistemim: RX 570 8 GB.
  • i5-4590.
  • 8 GB RAM DDR3 Dual Channel.
  • 75Hz monitör.

Çözüm
Radeon Boost'u açar mısınız? Radeon ayarlarından açabilirsin. Minimum çözünürlüğü de sona dayayın. Sonra biraz test yapın. Düzelirse veya düzelmezse bana bildirin.
PUBG oynarken yüksek grafiklerde yaklaşık 60-80 arası FPS alıyorum fakat oyunda nedense 1-2 saniye aralıklarla takılma oluyor ve göze çok çarpıyor bunu nasıl çözebilirim?
  • i5-4590.
  • 75Hz monitör.

PUBG'ye 8 GB RAM yetersiz kalıyor islemcin rahat oynatır ama.

• i5-4590.
  • 75Hz monitör.
Öncelikle size önerim şu olur;
En kısa sürede sisteminizi ddr4'e yükseltmeniz.
8gb ram pubg için çok sınırda,her zaman olmasada arada takılmalar olabilir.Ayarlar yüksekse eğer ortaya çekin.Keskinleştirmeyi kapatın.İşleme ölçeğini 90 yapın.Sisteminizdeki ekran kartı sürücüsü ve windows sürücülerini güncelleyin.Virüs taramasıda yapabilirsiniz.

Radeon Boost'u açar mısınız? Radeon ayarlarından açabilirsin. Minimum çözünürlüğü de sona dayayın. Sonra biraz test yapın. Düzelirse veya düzelmezse bana bildirin.

Bunu yaptım ve düzeldi teşekkür ederim. Fakat şimdi başka bir sorun var oyunda öldükten sonra lobiye dön seçeneğine tıklıyorum ve bilgisayar siyah ekran veriyor, yeniden başlatmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı