RX 570 R3 2200G PUBG Mobile'da kasıyor

Em.ir

Decapat
Daha fazla  
Aldığım 2. el bilisayarda RX 570 4 GB ve Ryzen 3 2200G var. Birkaç özel durumdan dolayı kuzenimde şu an ve test yapmasını istedim PUBG Mobile'de kastığını söyledi fakat böyle bir sistemle kasması saçma geliyor. Diğer kişilere baktım daha iyi sistemlerde kasıyor. Bu durum sadece PUBG Mobile için mi geçerli yoksa diğer oyunlarda da böyle gereksiz kasar mı? Yani ekran kartının veya işlemcinin yerine farklı kart veya işlemci koyup bize böyle olduğunu söyledilerse diye bir şüphe var içimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emilatör olduğu için yapılması gereken birkaç ayar var. YouTubeye gameloop optimize ayarlar yazıp videodakileri uygularsanız daha iyi bir sonuç alabilirsiniz.

Aldığım 2. el bilisayarda RX 570 4 GB ve Ryzen 3 2200G var. Birkaç özel durumdan dolayı kuzenimde şu an ve test yapmasını istedim PUBG Mobile'de kastığını söyledi fakat böyle bir sistemle kasması saçma geliyor. Diğer kişilere baktım daha iyi sistemlerde kasıyor. Bu durum sadece PUBG Mobile için mi geçerli yoksa diğer oyunlarda da böyle gereksiz kasar mı? Yani ekran kartının veya işlemcinin yerine farklı kart veya işlemci koyup bize böyle olduğunu söyledilerse diye bir şüphe var içimde.
Ryzen 7 ve RTX 4050 kullanıyorum. Bende de kasıyor. Emülatör kullanmaktan doğan bir problem. Doğru ayarlar ile minimum'a indirilebiliyor ama kasmayan PC görmedim zaten.

Tamamdır PC pazar günü elimde olacak birkaç oyun testi yaparım sıkıntı olursa sorarım tekrar. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı