RX 570 - R5 5500 sistemde Windows 11'e geçilir mi?

Windows 10'da da sorun yaşayan var, Windows 11'de de yaşayan var. Bu sorunların çoğu kullanıcı kaynaklı sorunlar oluyor. Ben beta sürümünden beri kullanıyorum hiç büyük bir sorunla karşılaşmadım. Anca 2 tane mavi ekran yemişimdir onlarda da benim hatamdı.

Windows 10'da sorun yaşayanlar senin de dediğin gibi kullanıcı kaynaklı ama Windows 11'de Microsoft kaynaklı demek istediğim şey bu misal bu olay ekran kartlarında da var en güncel sürüm de bile hatalar peş peşe geliyor onlarda düzeltmeleri kısa sürüyor ama Windows'ta öyle değil yeri gelir oyunu bırak PC'den dahi soğutur bu hatalar şu an sıkıntı yoksa kullandığın işletim sistemin de orada kalmak daha akıllıca Bir karar olur

Windows 10'da sorun yaşayanlar senin de dediğin gibi kullanıcı kaynaklı ama Windows 11'de Microsoft kaynaklı demek istediğim şey bu misal bu olay ekran kartlarında da var en güncel sürüm de bile hatalar peş peşe geliyor onlarda düzeltmeleri kısa sürüyor ama Windows'ta öyle değil yeri gelir oyunu bırak PC'den dahi soğutur bu hatalar şu an sıkıntı yoksa kullandığın işletim sistemin de orada kalmak daha akıllıca Bir karar olur

Beta sürümünden beri kullanırken, Ryzen 3 2200G sistem ile kullandığımı da belirteyim. Desteklememesine rağmen kullanıyordum ve sonra RX 460 da takmıştım uzun zaman öyle kullanmıştım. Şu an ise R5 5500 ile RX 6600 ile kullanıyorum gayet performanslı fakat eskisinde de bir sorun yoktu.

Beta sürümünden beri kullanırken, Ryzen 3 2200G sistem ile kullandığımı da belirteyim. Desteklememesine rağmen kullanıyordum ve sonra RX 460 da takmıştım uzun zaman öyle kullanmıştım. Şu an ise R5 5500 ile RX 6600 ile kullanıyorum gayet performanslı fakat eskisinde de bir sorun yoktu.
Aynı sisteme sahibiz seninle ama şunu söyleyeyim senin sıkıntı yaşamaman çoğu kişinin sorun yaşadığı gerçeğini değiştirmez

Aynı sisteme sahibiz seninle ama şunu söyleyeyim senin sıkıntı yaşamaman çoğu kişinin sorun yaşadığı gerçeğini değiştirmez

Hayır ben kendimden örnek veriyorum sadece. Benim arkadaşlarım, kuzenlerimde kullanıyor ve hiçbiri şikayetçi değil. Sistemi değiştirmeme rağmen, farklı parçalarla çalıştırmama rağmen bir sorun olmadığını belirtiyorum. Windows 11 ilk çıktığı gün doğal olarak fazla bug oluşmuş olabilir fakat onlar da akılda algı olarak kalmış olabilir. Şu an Windows 11'de problem yok.

Hayır ben kendimden örnek veriyorum sadece. Benim arkadaşlarım, kuzenlerimde kuşlanıyor ve hiçbiri şikayetçi değil. Sistemi değiştirmeme rağmen, farklı parçalarla çalıştırmama rağmen bir sorun olmadığını belirtiyorum. Windows 11 ilk çıktığı gün doğal olarak fazla bug oluşmuş olabilir fakat onlar da akılda algı olarak kalmış olabilir. Şu an Windows 11'de problem yok.

Vallahi benden tavsiye bu kadar emin olma derim bugüne kadar sorun yaşamamış olabilirsin yarın olur başına gelince ne demek istediğimi anlarsın uzun lafın kısası Windows 11 stabil değil daha tam olarak Reddit dahil tüm konulara bakabilirsin herkes bu sorunlarla ilgili konu açmış zaten bu sorunların hepsi sonradan ortaya çıkıyor genelde sen ve arkadaşların da sıkıntı olmayabilir suanlik olma ihtimali yüksek o yüzden hiç sistemi riske atmaya değmez bende senin gibiydim ilk başlarda kaç ay sıkıntısız kullanmama rağmen bir güncelleme ile sistemde dosya dahi açmak menüde gezinmek bile donmaya sebebiyet veriyordu ve işin kötüsü Windows Update'yi kapatmama rağmen kendi kendine güncelleme yapmış olması sonrasında PC'yi yeniden başlat uyarısı verdikten sonra başıma gelmeyen kalmadı şu an 10 dayım ve gayet memnunum henüz tam olarak onaylanıp sağlıklı bir hale gelmeden 11'e geçmek gereksiz ve riskli

Vallahi benden tavsiye bu kadar emin olma derim bugüne kadar sorun yaşamamış olabilirsin yarın olur başına gelince ne demek istediğimi anlarsın uzun lafın kısası Windows 11 stabil değil daha tam olarak Reddit dahil tüm konulara bakabilirsin herkes bu sorunlarla ilgili konu açmış zaten bu sorunların hepsi sonradan ortaya çıkıyor genelde sen ve arkadaşların da sıkıntı olmayabilir suanlik olma ihtimali yüksek o yüzden hiç sistemi riske atmaya değmez bende senin gibiydim ilk başlarda kaç ay sıkıntısız kullanmama rağmen bir güncelleme ile sistemde dosya dahi açmak menüde gezinmek bile donmaya sebebiyet veriyordu ve işin kötüsü Windows Update'yi kapatmama rağmen kendi kendine güncelleme yapmış olması sonrasında PC'yi yeniden başlat uyarısı verdikten sonra başıma gelmeyen kalmadı şu an 10 dayım ve gayet memnunum henüz tam olarak onaylanıp sağlıklı bir hale gelmeden 11'e geçmek gereksiz ve riskli

Hocam ne yaptın Windows 11'e canlı bomba muamelesi yaptın. :D
Yanlış anlama da bir tık abartı konuştun gibi geldi.

Hocam ne yaptın Windows 11'e canlı bomba muamelesi yaptın. :D
Yanlış anlama da bir tık abartı konuştun gibi geldi.

Abartılı olan bir şey yok dostum gerçekler neyse o senin algın da bir problem var bana kalırsa işine ne gelirse onu algılıyor gibisin bunca insan konu açıyor Windows 11'le ilgili sorun yaşıyor sen ve cevrendekiler yaşamıyor diye milleti yalan yanlış bilgilerle yönlendirmeyin yeterli 😉 ve hakikatten canlı bomba gibi dürüst olmak gerekirse ne zaman elinizde patlarsa forumda çözüm için konu açtığınız da görüşürüz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı