RX 570 RDR2 performansı düşük kalıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Videographer
Öncelikle merhaba ekran kartımın Red Dead Redemption 2 testlerine baktığında daha fazla ancak benim setupta daha az FPS alıyorum nedeni ne olabilir?

Sapphire Pulse RX 570 ITX.
Intel Core i7 3770.
12 GB DDR 3 RAM.

DDR3 sistemle falan alakası yok. Kendim de oyunu RX 570 ile DDR3 bir sistemle oynadım ve performans sorunu yaşamadım. Hardware Unboxed'ın grafik ayarlarını kullanarak oynamayı dene.
O zaman ben 6700 XT yanına DDR2 RAM takacağım hem ucuz elimdeki RAM’leri de çöpe atarım işe yaramıyor nasılsa.

Amma kıskanç çıktın yahu. İşte sıkıntı O, ben bir şeyleri satmadan yeni bir şeyler alabiliyorum abisi. Dizüstü ile PC arasındaki performans farkından, hatta konu sahibinin 12 GB belleğinin çift kanal olmadığından bile habersizsin ancak ahlam kesebiliyorsun, büyüyünce öğrenirsin. Sonuçta büyüyünce kapasiten artar, şu an pek almıyor muhtemelen.

Evet Dual Channel değil.

Amma kıskanç çıktın yahu. İşte sıkıntı O, ben bir şeyleri satmadan yeni bir şeyler alabiliyorum abisi. Dizüstü ile PC arasındaki performans farkından, hatta konu sahibinin 12 GB belleğinin çift kanal olmadığından bile habersizsin ancak ahlam kesebiliyorsun, büyüyünce öğrenirsin. Sonuçta büyüyünce kapasiten artar, şu an pek almıyor muhtemelen.

O değil de 2 PC'ni satsan anca 6700 XT alabilirsin bu da ek bilgi olsun hadi kıyak geçtim.

Hocam RAM değiştirsem performans ne kadar artar ve işlemcim yeterli mi acaba?

Hangi ayarlarda kaç FPS alıyorsunuz?

Hocam her şey Ultra alınca 40 filan ancak düşürünce yine aynı alıyorum.

Hocam RAM değiştirsem performans ne kadar artar ve işlemcim yeterli mi acaba?

Hocam her şey Ultra alınca 40 filan ancak düşürünce yine aynı alıyorum.
Normal. Bende RX 570 vardı Ultra-yüksek ayarlarda 55-60 gibi bir FPS alıyordum. Aradaki fark DDR3 farkı, düşürünce darboğaz yapıyor olabilir değerleri kontrol edin. 8 RAM varsa yanına bir RAM daha alabilirsiniz. Çift kanal olmuş olur, 12 GB performansı düşürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı