A Argentasdf Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #11 Tortue dedi: Anakartınızın modelini araştırdım, çok da büyük bir şey değil. Bir sakıncası elbette yok fakat kablolar çok karmaşık. Kasa içerisi biraz düzenlense iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sistemi gördün bir sıkıntı çıkar mı sence siparişi çoktan verdim bile gerçi ama
Tortue dedi: Anakartınızın modelini araştırdım, çok da büyük bir şey değil. Bir sakıncası elbette yok fakat kablolar çok karmaşık. Kasa içerisi biraz düzenlense iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sistemi gördün bir sıkıntı çıkar mı sence siparişi çoktan verdim bile gerçi ama
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.122 Makaleler 26 Çözümler 520 1 Mayıs 2020 #12 Reis ekran kartı slotunun kasada denk geldiği yer tem otoyolu gibi apaçık, sığar tabii.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Mayıs 2020 #13 Argentasdf dedi: Peki hocam sistemi gördün bir sıkıntı çıkar mı sence siparişi çoktan verdim bile gerçi ama Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkarmaz, hayırlı olsun.
Argentasdf dedi: Peki hocam sistemi gördün bir sıkıntı çıkar mı sence siparişi çoktan verdim bile gerçi ama Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkarmaz, hayırlı olsun.
A Argentasdf Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #14 Emir M. dedi: Reis ekran kartı slotunun kasada denk geldiği yer tem otoyolu gibi apaçık, sığar tabii. Genişletmek için tıkla... Kankam ne bileyim ya ilk defa alıyorum teşekkürler herkese yardımlarınız için
Emir M. dedi: Reis ekran kartı slotunun kasada denk geldiği yer tem otoyolu gibi apaçık, sığar tabii. Genişletmek için tıkla... Kankam ne bileyim ya ilk defa alıyorum teşekkürler herkese yardımlarınız için