RX 570 Ryzen 5 1600 Sistem İyi Mi?

Bütçe
1.000
B450M S2H almanı öneririm ben de ve ileride bir sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. A serisinden daha iyi bir anakarttır.
Fiyatı çok yüksek, 50-60 tl bile benim için çok fark ediyor. Eğer A serisi olanı da ilerde bir sıkıntı yaratmayacaksa ve kötü değilse onu almayı düşünebilirim

A320 pek de ileriye dönük olmayacaktır. AMD uzun bir süre AM4+ soketi kullanmaya devam edecek. İleride olası bir upgrade durumunda B450m size fazlasıyla yetecektir. 50-60 TL daha biriktirip alın. Birazcık sabretmeniz 2-3 sene sonra yapacağınız upgrade için önemli bir olay.

A320 pek de ileriye dönük olmayacaktır. AMD uzun bir süre AM4+ soketi kullanmaya devam edecek. İleri de olası bir upgrade durumunda B450M size fazlasıyla yetecektir. 50-60 TL daha biriktirip alın. Birazcık sabretmeniz 2-3 sene sonra yapacağınız upgrade için önemli bir olay.

Şu an gerçekten üzerine ekleyebilecek veya ileride biriktirebilecek bir imkanım yok. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2-0-anakart-p-HBV00000AJUET?magaza=Techburada bu ürünü alsam RX570, 8 GB 2400MHz RAM, Ryzen 5 1600 ile çalışmaz mı? B450M neden bu kadar tavsiye ediliyor ve ileride ben sistem yükseltmeyi düşünmüyorum. Oynadığım oyun fix ve yeni çıkan oyunlara herhangi bir merakım yok. Sistemi bu şekilde toplasam çok mu eski kalır? İleri de yükseltme yaparsam ne gibi sorunlar yaşarım yapabileceğim maximum yükseltme 1 2 yıl sonra 8 GB RAM almak olur.

Şu an gerçekten üzerine ekleyebilecek veya ileride biriktirebilecek bir imkanım yok. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...2-0-anakart-p-HBV00000AJUET?magaza=Techburada bu ürünü alsam RX570, 8 GB 2400MHz RAM, Ryzen 5 1600 ile çalışmaz mı? B450M neden bu kadar tavsiye ediliyor ve ileride ben sistem yükseltmeyi düşünmüyorum. Oynadığım oyun fix ve yeni çıkan oyunlara herhangi bir merakım yok. Sistemi bu şekilde toplasam çok mu eski kalır? İleri de yükseltme yaparsam ne gibi sorunlar yaşarım yapabileceğim maximum yükseltme 1 2 yıl sonra 8 GB RAM almak olur.

Ryzen 5 3600 bile takabilirsiniz. Bir sorun çıkarmaz. Ama kullanacağınız Anakart, maliyeti en aza düşülerek oluşturulmuş durumda. Parça kalitesi de bu konuda doğru orantılıdır. He piyasada fiyatı yüksek A320 Chipset'li Anakartlar da vardır ancak burada vereceğiniz bir miktar meblağ size daha yenilikçi olan giriş seviyesi bir B450 Chipseti sağlar ve yerinde bir tercih olur. Yoksa uyum gibi durumlar Soket tipine, BIOS güncellemesine bağlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı