Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX RX570 8 GB modeli varç FurMark testinden geçirdiğim zaman 30-40 dakikada 80 dereceyi görüyor. 80'i gördükten sonra 79'a düşüp kalıyor. Normal midir acaba?
Korkulacak bir şey yok, sadece fan hızını arttıracaksınız. Fan sesinden rahatsız olursanız yine o noktalardan aşağı çekin. Veya "default" ayarlara geri döndürebilirsiniz "otomatik"'i işaretleyerek.
Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX RX570 8 GB modeli varç FurMark testinden geçirdiğim zaman 30-40 dakikada 80 dereceyi görüyor. 80'i gördükten sonra 79'a düşüp kalıyor. Normal midir acaba?
MSI AfterBurner kullanarak GPU bilgilendirme detaylarını açtıktan sonra ekran görüntüsü atar mısın?
Kart kaç W çekiyor? Fan % kaçta dönüyor?
Bunlar önemli şeyler.
VOK-GAMEHERO/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/INTEL i3 10100F/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-GAMEHERO ITOPYA'da.
MSI Afterburner kullanarak GPU bilgilendirme detaylarını açtıktan sonra ekran görüntüsü atar mısın?
Kart kaç W çekiyor? Fan % kaçta dönüyor?
Bunlar önemli şeyler.
Yok hiçbir OC yapmadım aldığım gibi kullanıyorum. Bir de fan profili derken anlayamadım pardon.
Bir de Opera Discord Spotify falan açıkken 30 derece de çalışıyor kart yüksekmi bilmiyorum.
Yok hiçbir OC yapmadım aldığım gibi kullanıyorum. Bir de fan profili derken anlayamadım pardon.
Bir de Opera Discord Spotify falan açıkken 30 derece de çalışıyor kart yüksekmi bilmiyorum.
Şimdi şöyle söyleyeyim fan hızını ayarlamak tan haberiniz yoksa ve hiç ellemediyseniz manuel fan %30 bandında dönüyor kendi kartımdan da biliyorum ve bu durumu çok rahat yaşarsınız.
Gpu Tweak2 ile yönlendiriyoruz Rog Strix serisinin kendi programı hatta ekran kartı driver DVD'si duruyorsa içinde bile var.
Bu program kurulu mu? Bi fan ayarı yapalım size.
Şimdi şöyle söyleyeyim fan hızını ayarlamaktan haberiniz yoksa ve hiç ellemediyseniz manuel fan %30 bandında dönüyor kendi kartımdan da biliyorum ve bu durumu çok rahat yaşarsınız.
GPU Tweak2 ile ben yönlendiriyoruz ROG STRIX serisinin kendi programı hatta ekran kartı driver DVD'si duruyorsa içinde bile var.
Bu program kurulu mu? Bir fan ayarı yapalım size.