Çözüldü RX 570 sıcaklık değerleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX RX570 8 GB modeli varç FurMark testinden geçirdiğim zaman 30-40 dakikada 80 dereceyi görüyor. 80'i gördükten sonra 79'a düşüp kalıyor. Normal midir acaba?

Çözüm
Hocam o işlere girip yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum zaten sistemi uzun zamandır kullanıyorum 2 3 ay gibi bir süre de oldu.
Korkulacak bir şey yok, sadece fan hızını arttıracaksınız. Fan sesinden rahatsız olursanız yine o noktalardan aşağı çekin. Veya "default" ayarlara geri döndürebilirsiniz "otomatik"'i işaretleyerek.
resim_2020-11-17_005344.png
Kasanın linkini bulamadım fakat bu hazır sistemdeki kasadan
Kasanız nedir? Oyunlarda sıcaklık nedir?

Oyunlarda sıcaklık Max 75 derece yi gördüm.
MSI Afterburner kullanarak GPU bilgilendirme detaylarını açtıktan sonra ekran görüntüsü atar mısın?
Kart kaç W çekiyor? Fan % kaçta dönüyor?
Bunlar önemli şeyler.

160 170W çekiyordu Max onda da 75 76 derece oluyordu.

GPU Tweak2 kullanarak OC yaptınız mı?
Fan profili nasıl?

Yok hiçbir OC yapmadım aldığım gibi kullanıyorum. Bir de fan profili derken anlayamadım pardon.
Bir de Opera Discord Spotify falan açıkken 30 derece de çalışıyor kart yüksekmi bilmiyorum.
Yok hiçbir OC yapmadım aldığım gibi kullanıyorum. Bir de fan profili derken anlayamadım pardon.
Bir de Opera Discord Spotify falan açıkken 30 derece de çalışıyor kart yüksekmi bilmiyorum.

Boştayken.

Şimdi şöyle söyleyeyim fan hızını ayarlamak tan haberiniz yoksa ve hiç ellemediyseniz manuel fan %30 bandında dönüyor kendi kartımdan da biliyorum ve bu durumu çok rahat yaşarsınız.
Gpu Tweak2 ile yönlendiriyoruz Rog Strix serisinin kendi programı hatta ekran kartı driver DVD'si duruyorsa içinde bile var.
Bu program kurulu mu? Bi fan ayarı yapalım size.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle söyleyeyim fan hızını ayarlamaktan haberiniz yoksa ve hiç ellemediyseniz manuel fan %30 bandında dönüyor kendi kartımdan da biliyorum ve bu durumu çok rahat yaşarsınız.
GPU Tweak2 ile ben yönlendiriyoruz ROG STRIX serisinin kendi programı hatta ekran kartı driver DVD'si duruyorsa içinde bile var.
Bu program kurulu mu? Bir fan ayarı yapalım size.

Hocam şöyle söyleyim hiç ellemedim kartı sadece Radeon Software var ekran kartının için ROG STRIX CS var fakat kasamda CD girişi yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı