RX 570 Sinyal Yok Hatası

Anakart üzerinden görüntü alamaz çünkü 2600x'de gpu birimi yok. Öncelikle uzay montaj dene baktın olmadı, maalesef parçaları başka sistemde denenen lazım ilk başta ekran kartı.

2600x de olmasa bire anakarta entegre sadece bilgisayarı açmak için bulunan bir ekran kartı bulunabilir, anakarta göre değişir.

Anakart üzerinden de görüntü alamıyordum onu yazmayı unutmuşum. Bios pilini çıkartıp bekleyip çalıştırdım yine aynı hatayı alıyorum. Sorun ekran kartı yada anakartta sanırım bu parçaları başka bir bilgisayarda deneyip sonuçları yazarım.

Anakart üzerinden de görüntü alamıyordum onu yazmayı unutmuşum. Bios pilini çıkartıp bekleyip çalıştırdım yine aynı hatayı alıyorum. Sorun ekran kartı yada anakartta sanırım bu parçaları başka bir bilgisayarda deneyip sonuçları yazarım.

Anakartın kılavuzuna bakar mısınız entegre GPU su var mı ?

Kılavuzda GPU birimi gibi bir şeyden bahsetmiyorsa yoktur büyük ihtimal, ekran kartını farklı bir bilgisayarda denemeniz gerek, zira şuan sıkıntı anakartta mı işlemcide mi ekran kartında mı RAM de mi bilmiyorsunuz hepsini tek tek denemeniz lazım, başka ekran kartınız, işlemciniz RAM’iniz ya da ulaşma yolunuz varsa tek tek deneyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı