RX 570 sistem alınır mı?

Merhaba çoğu kişi GeForce RTX 4060 daha iyi demiş, Sapphire RX 570 ile GeForce RTX 4060 bu ikisinin arasındaki fark nedir? Bilgi verebilir misiniz?

Dostum RTX 4060 ile RX 570 kıyaslanamaz bile. RTX 4060 çok çok daha güçlü bir karttır, yani RTX 4060 alınmalı.

Aşağıya link koyuyorum bu sistemi dediğim gibi özelleştirirsen 23.300TL´ye satın alabilirsin. Güzel sistem.

Anakartı BIOSTAR B550MH yap.
Ram´leri XPG Gammix D35 yap (2x8)
Depolamayı ise Kingston NV3 1TB 6000/4000 yap.

Yukarı da yazdıklarımı yaparsan güzel bir bilgisayarın olur, sadece kasa ve PSU hakkında pek bir bilgim yok. Ancak idare eder merak etme.

Bu videoyu izleyerek RTX 4060 ve RX 570´in aralarında ki güç farkını görebilirsin, artı olarak NVIDIA 4000 serisi ekran kartlarında DLSS ve FG teknolojisi bulunmakta, bu sayede FPS tavan yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Dostum RTX 4060 ile RX 570 kıyaslanamaz bile. RTX 4060 çok çok daha güçlü bir karttır, yani RTX 4060 alınmalı.

Aşağıya link koyuyorum bu sistemi dediğim gibi özelleştirirsen 23.300tl´ye satın alabilirsin. Güzel sistem.

Yukarı da yazdıklarımı yaparsan güzel bir bilgisayarın olur, sadece kasa ve PSU hakkında pek bir bilgim yok. Ancak idare eder merak etme.

Bu videoyu izleyerek RTX 4060 ve RX 570´in aralarında ki güç farkını görebilirsin, artı olarak NVIDIA 4000 serisi ekran kartlarında DLSS ve fg teknolojisi bulunmakta, bu sayede FPS.

Aşağıya link koyuyorum bu sistemi dediğim gibi özelleştirirsen 23.300tl´ye satın alabilirsin. Güzel sistem.

Bu videoyu izleyerek RTX 4060 ve RX 570´in aralarında ki güç farkını görebilirsin, artı olarak NVIDIA 4000 serisi ekran kartlarında DLSS ve fg teknolojisi bulunmakta, bu sayede FPS tavan yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video yu izledim bende bunun 8 GB hali RX 570 8 GB var şimdi ve galiba yüksek grafikli oyun oynadığım için yandı oyunun ismi Ready or Not, düşük grafiklerde 140 FPS alıyordum, işin tuhaf kısmı kasa yeni 1 2 yıllık ama yandı ekran kartı gibi gözüküyor. ( bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor)

Video yu izledim bende bunun 8 GB hali RX 570 8 GB var şimdi ve galiba yüksek grafikli oyun oynadığım için yandı oyunun ismi Ready or Not, düşük grafiklerde 140 FPS alıyordum, işin tuhaf kısmı kasa yeni 1 2 yıllık ama yandı ekran kartı gibi gözüküyor. ( bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor)

Bütçen 22-23K ise önerdiğim sistemi al ileriye bak derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı