RX 570 sistem CP 2077 performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan 5 fps falan az alırsınız.

Çok saçma ben de 1200AF ve 8 GB var. Low ayarlarda 1920x1080'de 40-50 FPS alıyorum.

Bu yüzden oyunun şu an optimizasyonun kötü olduğunu belirttim.
İşte ben de diyorum ki CB2077 oyununda RX 570 ile "AÇIK DÜNYADA" 40-50 FPS alamaz. Siz diyorsunuz ki "Rage 2'de 75 FPS alıyorum". Dediğiniz gibi CB2077'nin optimizasyonu kötü ve açık dünyada insanların sayısı fazla, binaların ve çevre detayları çok fazla. Doğal olarak binalar yüksek olunca detaylar da artıyor. Rage 2 ile CB2077 aynı değil.

Orta ayarlarda açık dünyada 40-50 FPS veremez. 1650 Super bile orta ayarlarda açık dünyada 20 FPS veriyor.

Anlama problemin olduğunu bilmiyordum kusura bakma. Oyunun optimizasyonu şu anda kötü olduğunu belirtmiştim, aksi halde orta ayarlarda bahsettiğim değerlere ulaşacağını yazdım, üstüne açık dünyada o değerleri görmeyeceğini söylediniz ama bir başka açık dünya oyununda aldığım değer ve ayarları belirtmeme rağmen inatla laf çeviriyorsunuz.

Oyunun optimizasyonu şu anda kötü olduğunu belirtmiştim, aksi halde orta ayarlarda bahsettiğim değerlere ulaşacağını yazdım
Ben oyunun şu anki durumuna bakarak söyledim, gerizekalı değilim optimizasyonun iyileşince FPS'in artacağını ben de biliyorum.
üstüne açık dünyada o değerleri görmeyeceğini söylediniz ama bir başka açık dünya oyununda aldığım değer ve ayarları belirtmeme rağmen inatla laf çeviriyorsunuz.
Biz şu anda başka bir açık dünya oyununa bakarak yorumlarımızı yapmıyoruz. CB2077'ye göre yapıyoruz. Ki Rage 2 oyununun açık dünyası CB'ye göre çok farklı. Yukarıda da söyledim CB'de çok fazla bina, insan ve araç var. Rage 2'de ise bu durum böyle değil.
Ayrıca dediklerinize bakarak da lafı çevirdiğiniz anlaşılıyor. CB'den başka bir açık dünya oyununa geçiş yaptınız. Anlama problemim de yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı