RX 570 Sistem Düşük FPS Sorunu

Seafactor

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim problemim Valorant oyununda fareyi sağa ya da sola döndürdüğümde FPS 180'den 20'ye düşüyor ama düz bir şekilde hareket ederken bir sıkıntı olmuyor. Bir diğer sıkıntı yaşadığım oyun Ghost Recon Wildlands oyunu en düşük ayarlarda dahi 12 veya 9 gibi komik bir FPS'le oynuyorum bir diğer oyun Doom 2016 ayarlarında open GL 4.5'i seçtiğimde Wildlands'de olanın aynı oluyor fareyi kesinlikle sağ sol yapamıyorum fakat OpenGL yerine Vulkan seçtiğimde oyun stabil bir hale geliyor. CoD Warzone CS:GO gibi oyunlarda bir sıkıntı olmuyor.

Bilgisayarımın özellikleri:

Sapphire RX 570 Nitro+ OC 8 GB, Ryzen 5 2600, MSI B450 Tomahawk Max, 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sana en kısadan çözümü söylüyorum git o kartı sahibindene koy onun yerine GTX 1660 Super al bende de RX570 vardı sinir hastası etti şu an onu satıp MSI GTX 1660 Super Gaming X aldım kafam rahat kardeşim.
Sana en kısadan çözümü söylüyorum git o kartı sahibindene koy onun yerine GTX 1660 Super al bende de RX570 vardı sinir hastası etti şu an onu satıp MSI GTX 1660 Super Gaming X aldım kafam rahat kardeşim.

Dipnot: AMD ekran kartlarına bence buluşma AMD'den işlemci dışında bir şey alınmaz bende de R5 2600 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…