- Katılım
- 21 Nisan 2021
- Mesajlar
- 12.199
- Çözümler
- 86
FX X8 8300 8 çekirdek 3.3 GHz videolarda baktım zaman donmadan oynuyorlar.
İşlemcin ekran kartına yeterli diyelim. RAM yetersiz kalıyor olmasın. Bir sürü faktör de var.
FX X8 8300 8 çekirdek 3.3 GHz videolarda baktım zaman donmadan oynuyorlar.
İşlemcin ekran kartına yeterli diyelim. RAM yetersiz kalıyor olmasın. Bir sürü faktör de var.
Denedim. Çoğu oyunda ayar yükselttiğimde FPS düşüyorGrafikleri en yükseğe almayı denedin mi? O işlemci RX 570'e darboğaz yapamaz. Ekran kartı profilindeki ayarlarla da ilgilenmen gerekebilir.
Ben Rx 570'i işlemciye darboğaz yapmasin diye aldim. Çoğu forumda darboğaz yapmaz dediler. Ama performans boyle düşük olunca garipsedim biraz. Acaba sorun farklı bir şey den olabilir mi. Mesela ramlerim xmp ayarinda değil. Bundan dolayi olabilir mi?%99GPU, %80-90 CPU kullanımı darboğaz değildir. CPU kullanımı yüksek oldu diye ekran kartının tam verimlilikle çalışmadığını anlamına gelmiyor.
Ben RX 570'i işlemciye darboğaz yapmasin diye aldim. Çoğu forumda darboğaz yapmaz dediler. Ama performans boyle düşük olunca garipsedim biraz. Acaba sorun farklı bir şeyden olabilir mi? Mesela RAM'lerim XMP ayarinda değil. Bundan dolayi olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.