RX 570 sistem en ufak işlemde mavi ekran hatası veriyor

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba herkese. Önceden ara ara yaşıyordum, oyunun ortasında UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION mavi ekran hatası geliyordu. Bugün GameLoop emulatorde oyunun ortasında aniden çıktı. Bilgisayar yeniden başlatıldı, tarayıcıyı açar açmaz yine aynı hata çıktı. Şu anda bir sorun yok aynı bilgisayardan bu konuyu açıyorum fakat ne zaman çıkacağı gerçekten hiç belli değil.

Minidump dosyasını sizlerle paylaşıyorum. Aynı zamanda CRITICAL_PROCESS_DIED mavi ekran hatası da sık sık çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem özellikleri:
Ryzen 3 3100 işlemci.
ASUS B450M-K Prime anakart.
RX 570 8 GB ekran kartı.
8 GB RAM.
240 GB Toshiba SSD.
WD Blue 500 GB HDD.

(Ek olarak: Komut satırına sfc /scannow yazıp tarama yaptığım dahi donup mavi ekran hatası alıyorum)

• ESET Antivirus kaldırın.

• HD Tune ile "Health" kısmının ekran görüntüsünü atın, "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı olacak şekilde tarama yapın ve ekran görüntüsü paylaşın.

• BİOS güncelleyin, BİOS sürümünüz eski.

• Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın.

• Ses sürücünüzü güncelleyin.

• ESET Antivirus kaldırın.

• HD Tune ile "Health" kısmının ekran görüntüsünü atın, "Error scan" kısmında "Quick scan" kapalı olacak şekilde tarama yapın ve ekran görüntüsü paylaşın.

• BİOS güncelleyin, BİOS sürümünüz eski.

• Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın.

• Ses sürücünüzü güncelleyin.

Merhaba teşekkürler yardımın için.
Adsız.png

HD Tune sonuçları burada.
Biosu güncelledim. Eseti sildim. Ses driverını da güncelledim. Geriye bir tek ekran kartını ddu ile kaldırıp tekrar kurmak kaldı. Şimdilik bekleyip hata tekrarlanırsa onu da deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı