Dostum lütfen dalga geçme doğru düzgün söyleceksen söyle.
Getir o R3 işlemcileri zımbalayım.Dalga geçmiyorum ciddiyim Intel'in eski nesilleri iş görmez Ryzen 3 ve A320 anakart al daha iyi olur ve kaç GB RAM'in var?
Anlamayan çocuklar yorum yapıyor işte.R3 1200, 8gb ram ve rx550 ile 60fps oynamıştım fakat sizin durum baya karışıkmış.
Maalesef.Anlamayan çocuklar yorum yapıyor işte.
Eski işlemcileri gömmüşsünüz ya yorumunuzda ben de diyorum ki o yeni diye övdüğünüz R3 işlemcileri getirin üst üste koyayım diyorumAnlamadım hocam![]()
Eski işlemcileri gömmüşsünüz ya yorumunuzda ben de diyorum ki o yeni diye övdüğünüz R3 işlemcileri getirin üst üste koyayım diyorum![]()
Bende 2014'ten sonrası yokBiraz yanlış anladınız beni, AMD fanboyu değilim. İnternetten benchmark testlerine bakarsanız görürsünüz. Intel'in 12 nesili çıktı hocam.
Katılmıyorum i7-3770K hala taş gibi.Dalga geçmiyorum ciddiyim Intel'in eski nesilleri iş görmez Ryzen 3 ve A320 anakart al daha iyi olur ve kaç GB RAM'in var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.