RX 570 sistem Hackintosh uyumlu mu?

ryutoshiaki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim PC Hackintosh uyumlu mudur ve uyumluysa kurmak çok mu zordur? Bu konuda hiç bilgim yok. Hem Windows hem Mac kullanmak isterdim.

PC özelliklerim.
Ryzen 5 1600 işlemci.
RX 570 ekran kartı.
240 GB SSD.
1 TB hard disk.

Evet, uyumlu. Hayır, zor değil. Sisteminiz çok uyumlu. Kurulum kolaylığının siz de farkına varacaksınız. Dual Boot Hackintosh için bu konuma bakın:
Bu konuda nasıl diskte alan ayırabileceğinizi ve OpenCore ile kurulum yapabileceğiniz anlatılmakta. Zaten sistemler de çok yakın. Aynı sınıfta bile diyebiliriz macOS için.

Evet, uyumlu. Hayır, zor değil. Sisteminiz çok uyumlu. Kurulum kolaylığının siz de farkına varacaksınız. Dual Boot Hackintosh için bu konuma bakın:
Bu konuda nasıl diskte alan ayırabileceğinizi ve OpenCore ile kurulum yapabileceğiniz anlatılmakta. Zaten sistemler de çok yakın. Aynı sınıfta bile diyebiliriz macOS için.
Teşekkürler hocam, sevindim. Peki bir güvenlik zaafiyeti vs. olur mu? Sonuçta sonradan yükleyeceğimiz için? Ve aktivasyon vs. gerekli olacak mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı