Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bunu düşünüyorum ama nasıl sizce ve PSU ile ilgili bir sorun mu?
Pazartesi 600 watt bir PSU ile deneyeceğim.
Eğer düzelirse bu PSU'yu almayı düşünüyorum.
Ve bir de şöyle görüntüler çıkıyor ekrana, bu görüntüden sonra alta alıyor oyunu, sonra ekran gidip geliyor, restart oluyor.
Benim kendi PSU'da arızalanmıştı.
Arkadaşlar, eğer ki PSU denedikten sonra düzelirse bu söylediğim PSU alınır mı veya çözümü var mı bu olayın yazılımsal?
Kartı sistemden çıkartıp üstünden kabaca bir bakın şöyle lehimlerde oksitlenme tarzı şeyler var mı diye. Eğer bir sorun görmezseniz ve tecrübeniz varsa anlıyorsanız bu işlerden. Ekran kartının fanını ve bakır bloğunu sökün. Ardından kondansatörleri kontrol edin patlayan şişen var mı diye. Ayrıca bu sorun kart sadece yük altındayken mi oluyor, yoksa sık sık oluyor mu?
Kartı sistemden çıkartıp üstünden kabaca bir bakın şöyle lehimlerde oksitlenme tarzı şeyler var mı diye. Eğer bir sorun görmezseniz ve tecrübeniz varsa anlıyorsanız bu işlerden. Ekran kartının fanını ve bakır bloğunu sökün. Ardından kondansatörleri kontrol edin patlayan şişen var mı diye. Ayrıca bu sorun kart sadece yük altındayken mi oluyor, yoksa sık sık oluyor mu?