RX 570 sistem için PSU önerisi

İllaki bir farkı vardır iyi ya da kötü. Belki pahalıya satıyorlardır bilemem. Ama daha az para harcayıp FSP markalıyı alabilirsiniz bana göre 100 TL daha vereceğinize. Hem daha sessiz sanırım sizin attığınız thermal midir nedir onun yorumuna indim anında aşırı ses çıkıyor yük altında yazıyordu direk.

Önermem. 60AHBC FSP'nin giriş seviyesi serisi. HV PRO 550W olabilir. Attığım modellerle arasında 1 koruma eksik sadece. Fiyatı da uygun, işinize gelecektir. Çok güçlü bir kart takmadığınız sürece de çoğu sistemi besler.

Önermem. 60AHBC FSP'nin giriş seviyesi serisi. HV PRO 550W olabilir. Attığım modellerle arasında 1 koruma eksik sadece. Fiyatı da uygun, işinize gelecektir. Çok güçlü bir kart takmadığınız sürece de çoğu sistemi besler.
600W almaya çalışıyorum da gelecekte bilgisayarı yenilediğimde PSU'ya tekrar par vermek istemiyorum. 600W öneriniz var mı?

MWE White'ın 600W modeli. Önerebilirim. 12V üzerinden 588W güç veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı