Haggis Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Temmuz 2022 #11 mhmmed ali dedi: Teşekkür ederim 2 tane ram alacağım yarın 3200 MHz ya da 3000 yine düzelmezse işlemci değiştireceğim maalesef gerçekten normal değil bu nasıl düzelir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ramlarden kaynaklı olduğnu zannetmiyorum ama siz yine bir deneyebilirsiniz.
mhmmed ali dedi: Teşekkür ederim 2 tane ram alacağım yarın 3200 MHz ya da 3000 yine düzelmezse işlemci değiştireceğim maalesef gerçekten normal değil bu nasıl düzelir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ramlarden kaynaklı olduğnu zannetmiyorum ama siz yine bir deneyebilirsiniz.
d1xl1te Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 1.831 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #12 mhmmed ali dedi: Teşekkür ederim 2 tane ram alacağım yarın 3200 MHz ya da 3000 yine düzelmezse işlemci değiştireceğim maalesef gerçekten normal değil bu nasıl düzelir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İşlemci termal macununu kaç yıldır değiştirmiyorsunuz acaba?
mhmmed ali dedi: Teşekkür ederim 2 tane ram alacağım yarın 3200 MHz ya da 3000 yine düzelmezse işlemci değiştireceğim maalesef gerçekten normal değil bu nasıl düzelir bilmiyorum Genişletmek için tıkla... İşlemci termal macununu kaç yıldır değiştirmiyorsunuz acaba?
mhmmed ali Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #13 d1xl1te dedi: İşlemci termal macununu kaç yıldır değiştirmiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... 2 hafta oldu en son
d1xl1te dedi: İşlemci termal macununu kaç yıldır değiştirmiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... 2 hafta oldu en son