Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahibinden parçaların 2. El fiyatlarına bak ve hepsini topla bura dakiler çok uçuk rakam söylüyor.

Sahibinden parçaların 2. El fiyatlarına bak ve hepsini topla bura dakiler çok uçuk rakam söylüyor.
Bencede. O fiyatlardan alan olmaz zaten. Dediğiniz uygun geldi ama yine de karşılaştırayım. Teşekkürler tekrardan.
Ekran kartı dışında para edecek bir malzeme yok Max 4-4.5k eder.
4k bile çok uç benim beklediğimden :D

Son düzenleme:
Bencede. O fiyatlardan alan olmaz zaten. Dediğiniz uygun geldi ama yine de karşılaştırayım. Teşekkürler tekrardan.

4K bile çok uç benim beklediğimden :D

Hocam sadece ekran kartını 2500TL'den satsanız monitörü 750TL sistemi 2250TL toplam 5K ediyor.

Hocam sadece ekran kartını 2500TL'den satsanız monitörü 750TL sistemi 2250TL toplam 5K ediyor.
Hocam kimisi 1.5k-2k diyor kimisi 6k.. Sahibindene baktım benim düşündüğümden çok daha pahalıya sadece ekran kartını satıyorlar (daha alt markalar ve tek fanlı üstelik). 4.5k olmazsa 4 e satmayı düşünüyorum. Cevap için teşekkürler.

Hocam kimisi 1.5k-2k diyor kimisi 6k.. Sahibindene baktım benim düşündüğümden çok daha pahalıya sadece ekran kartını satıyorlar (daha alt markalar ve tek fanlı üstelik). 4.5k olmazsa 4 e satmayı düşünüyorum. Cevap için teşekkürler.
Hocam bence ucuza satıyorsunuz ama siz bilirsiniz.

Selam. Aşağıda yazacağım sistemi 3900'e satmak üzere anlaştığım biri var. Sizce bu fiyattan satmalı mıyım?
Çok yüksek bir meblağda gözüm yok fakat çok ucuza satıyorsun diyenler var. Yaşadığım şehir Bingöl ve sektör pek gelişmemiş buralarda. Sizce bu teklifi değerlendirmeli miyim?

MSI Radeon RX 570 Armor 4G OC 4 GB GDDR5 256bit AMD Ekran Kartı
Intel-Core i5 3470 3.2 GHz işlemci
8 GB RAM (pek iyi modellerden değil)
500 GB HDD
Corsair 550 watt PSU
5 fanlı dış kasa (bilindik bir marka değil)
Casper monitör 21 inç
Lisanslı Windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı