RX 570 sistem kapanıyor

chromososs

Picopat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar. Ben bir sistem topladım bilgisayarı açtım normal çalışıyor sonra CS yüklerken bir anda kapanıp geri açıldı ve bu sürekli tekrar etti bazen 10 dk da bir kapanıp açılıyor bazen hemen kapanıp açılıyor ve sonra da Windows düzgün çalışmıyor uyarısı veriyor bende 4 kere format attım, şakasız 2 gündür uğraşıyorum ama hâlâ çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistem birleşenleri:

MSI B450M-A Pro Max.
RX 570.
Ryzen 5 5600.
Crucial 240 GB SATA SSD.
Kingston 16x2 3200 MHz RAM.
Rampage 650 watt PSU.

Sonra bir kere daha flash bellek ile format atarken bilgisayar format atılırken kapanıp açılmaya başladı. O yüzden Windows bile yükleyemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı kasadan çıkartın ve öyle çalıştırmayı deneyin, eğer çalışırsa anakartın arkası kasaya temas ediyordur, eğer çalışmıyorsa kesinlikle sorun PSU.

Sistemi çalıştırırken dikkatli olun.
hemen deniyorum hocam ama birşey sorucam ben psu yu söküp temizlemiştim içini takarkende fanın arkasında plastik bi parça varmı sanki bir yere hava gitmesini önlüyodu gibi ben geri takarken onu yanlışmı taktım hatırlamıyorum acaba benmi bozdum psu yu

Hemen deniyorum hocam ama bir şey soracağım ben PSU'yu söküp temizlemiştim içini takarkende fanın arkasında plastik bir parça var mı sanki bir yere hava gitmesini önlüyordu gibi ben geri takarken onu yanlışmı taktım hatırlamıyorum acaba benmi bozdum PSU'yu

Sizin bozduğunuzu sanmıyorum, bu yaşadığınız durum genelde PSU gücü yetmediğinde yaşanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı