M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 22 Ocak 2019 #11 1Derko1 dedi: Bende Yüklü Zaten Nasıl Yaparım Anlatırmısın? Genişletmek için tıkla... Buradan anlatmak uzun sürebilir. Konu açayım en iyisi. Linkini buraya eklerim.
1Derko1 dedi: Bende Yüklü Zaten Nasıl Yaparım Anlatırmısın? Genişletmek için tıkla... Buradan anlatmak uzun sürebilir. Konu açayım en iyisi. Linkini buraya eklerim.
1Derko1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 63 22 Ocak 2019 #12 muzan dedi: REAPER kullan. Genişletmek için tıkla... Reaper mi Reaplus mu muzan dedi: Buradan anlatmak uzun sürebilir. Konu açayım en iyisi. Linkini buraya eklerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
muzan dedi: REAPER kullan. Genişletmek için tıkla... Reaper mi Reaplus mu muzan dedi: Buradan anlatmak uzun sürebilir. Konu açayım en iyisi. Linkini buraya eklerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 22 Ocak 2019 #13 1Derko1 dedi: Reaper mi Reaplus mu Genişletmek için tıkla... REAPER. REAPER | Audio Production Without Limits
1Derko1 dedi: Reaper mi Reaplus mu Genişletmek için tıkla... REAPER. REAPER | Audio Production Without Limits
1Derko1 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 63 22 Ocak 2019 #14 ev muzan dedi: REAPER. REAPER | Audio Production Without Limits Genişletmek için tıkla... indirdim şuan açık konuyu bekliyorum muzan dedi: REAPER. REAPER | Audio Production Without Limits Genişletmek için tıkla... Veya Bundan Kolay Kullanımlısı Yokmu?
ev muzan dedi: REAPER. REAPER | Audio Production Without Limits Genişletmek için tıkla... indirdim şuan açık konuyu bekliyorum muzan dedi: REAPER. REAPER | Audio Production Without Limits Genişletmek için tıkla... Veya Bundan Kolay Kullanımlısı Yokmu?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 22 Ocak 2019 #15 1Derko1 dedi: ev indirdim şuan açık konuyu bekliyorum Veya Bundan Kolay Kullanımlısı Yokmu? Genişletmek için tıkla... Konuyu açtım onay bekliyorum. Kullanımı gerçekten çok kolay. REAPER ile Mikrofon Cızırtısı Nasıl Giderilir? - Technopat Sosyal Son düzenleme: 22 Ocak 2019
1Derko1 dedi: ev indirdim şuan açık konuyu bekliyorum Veya Bundan Kolay Kullanımlısı Yokmu? Genişletmek için tıkla... Konuyu açtım onay bekliyorum. Kullanımı gerçekten çok kolay. REAPER ile Mikrofon Cızırtısı Nasıl Giderilir? - Technopat Sosyal