RX 570 Sistem PUBG'de Darboğaz Yapar mı?

oguzhanseyhan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, sistemime RX 570 aldım 4 GB 256 bit. PUBG'de darboğaz yaşar mıyım?
Sistemim:
  • MSI H61M-P32 W8
  • 4 GB Kingston 1333 MHz RAM
  • 80 GB SSD
  • RX570 4 GB 256 bit Sapphire Nitro
  • PSU Xigmatek 600W 80+

Kesinlikle yaşarsınız. 8GB RAM bile yetersiz gelmekte. En az 12 GB RAM gerekli.
8 GB Ram yetersiz gelmekte diyorsunuz ben ultrada 7.2GB RAM harcadığını görüyorum kendi bilgisayarımda ve en ufak bir takılma donma yok. 1080p Ultra grafik ayarlarında. Keşke emin olmadan yazmasanız.
Arkadaşlar merhaba, sistemime RX 570 aldım 4 GB 256 bit. PUBG'de darboğaz yaşar mıyım?
Sistemim:
  • MSI H61M-P32 W8
  • 4 GB Kingston 1333 MHz RAM
  • 80 GB SSD
  • RX570 4 GB 256 bit Sapphire Nitro
  • PSU Xigmatek 600W 80+
İşlemcini yazmamışsın onuda yazarsan iyi olur ve pubg oynamak istiyorsan 8GB RAM yeterli olacaktır.

8 GB Ram yetersiz gelmekte diyorsunuz ben ultrada 7.2GB RAM harcadığını görüyorum kendi bilgisayarımda ve en ufak bir takılma donma yok. 1080p Ultra grafik ayarlarında. Keşke emin olmadan yazmasanız.

Evet yetersiz gelmekte 8GB RAM, FPS droplarına yol açar özellikle PUGB gibi bir oyunda. Bir sürü sistemde aynı sorunu gördüm kendimde yaşadım. Ayrıca günümüz oyunları 8GB RAM sınırın çoktan aştı. Çoğu yeni nesil oyun minimum ayarlar için 8GB RAM öneriyor haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı