RX 570 sistem RDR2 kaldırır mı?

@793692 @aKuu @nexuss.ae @ardanoir @Lexaaa @Tunahan£Wkbukut

Hayır mesajımı beğenmeme yağmuruna tutan arkadaşlara soruyorum. Oyunun piksellerini görerek akıcı oynamaktan zevk alıyorlar mı? RX570 ekran kartımla orta ayarlarda 40-60 almıştım. Oyunda görsellik önemli olduğu için zevk almadım ve 1660 OC ekran kartımla yine denedim, yine sonuç aynı oldu. Seneler sonra 6700X ekran kartımla oynadım, işte budur dedim.
Araziyi, detayları, ışık hareketlerini kıstıktan sonra sadece ortalama 50FPS alıyorsunuz diye oyundan zevk alacak mısınız?
Yoksa sadece troll müsünüz?

@793692 @aKuu @nexuss.ae @ardanoir @Lexaaa @Tunahan£Wkbukut

Hayır mesajımı beğenmeme yağmuruna tutan arkadaşlara soruyorum. Oyunun piksellerini görerek akıcı oynamaktan zevk alıyorlar mı? RX570 ekran kartımla orta ayarlarda 40-60 almıştım. Oyunda görsellik önemli olduğu için zevk almadım ve 1660 OC ekran kartımla yine denedim, yine sonuç aynı oldu. Seneler sonra 6700X ekran kartımla oynadım, işte budur dedim.
Araziyi, detayları, ışık hareketlerini kıstıktan sonra sadece ortalama 50FPS alıyorsunuz diye oyundan zevk alacak mısınız?
Yoksa sadece troll müsünüz?
Aynen trollüm nerden bildin?

Aynen trollüm nerden bildin?
Üsluptan belli oluyor zaten.

Oyun gerçekten çok kaliteli bir haritaya sahip. Dolaysıyla insan yüksek çözünürlükte oynamak istiyor. O da ciddi bir GPU gücü ve VRAM istiyor. Ben 6GB 1660;OC ekran kartımda keyif alamadığım için oynamamıştım. Görsel kalite sizin için öncelik değilse düşük-orta ayarlar yaparak 60 FPS stabil oynayabilirsiniz. Yoksa orta ayarlarda dahi kalabalık senaryolarda ciddi FPS düşüşü olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı