RX 570 sistem Valorant saniyelik donma oluyor

yagiz343561

Centipat
Arkadaşlar yaklaşık 30 dakika önce başka bir hesap ile aynı konuda bir başlık açtım lakin Valorant'ın "v"sini küçük yazdığım için uyarı aldım ve hesabım kısıtlandı. Sorunum Valorant'da 80-90 FPS alıyorum ve FPS'i 80'e sabitledim 79'a bile düşmemesine rağmen oyunda saniyelik donma oluyor oyunda 1 dakikada bir 1 saniyelik donma oluyor. Aynı sorunun CS:GO'da dakikalığı var ama nadiren oluyor ekran donup açılmıyor.

Sistemim;
AMD Radeon Gigabyte RX570.
Intel'i7.
RAM: 8 GB.

Arkadaşlar yaklaşık 30 dakika önce başka bir hesap ile aynı konuda bir başlık açtım lakin Valorant'ın "v"sini küçük yazdığım için uyarı aldım ve hesabım kısıtlandı. Sorunum Valorant'da 80-90 FPS alıyorum ve FPS'i 80'e sabitledim 79'a bile düşmemesine rağmen oyunda saniyelik donma oluyor oyunda 1 dakikada bir 1 saniyelik donma oluyor. Aynı sorunun CS:GO'da dakikalığı var ama nadiren oluyor ekran donup açılmıyor.

Sistemim;
Intel'i7.
Kaçıncı nesil İ7 işlemcin?

Sistemim;
Intel'i7.

Diğer sistem bilgilerini de yazmalısın monitörden veya bir bakarsın sıkıntı PSU'da bile olabilir bütün sistem özelliklerini yaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı