RX 570 sistemde 900p monitör kullanılır mı?

eowejan

Hectopat
Yer
City 17
Toplayacağım sistemdeki bazı parçalar şunlar:
Ekran kartı: MSI RX 570 Armor 4 GB.
İşlemci: Ryzen 3 1200 AF.

Soruma gelecek olursak bu sistemi aldıktan 2-3 ay sonra yeni bir monitör alacağım. Şu anda elimde Fujitsu marka en fazla 1600X900 destekleyen bir monitör var. Ben bu monitörle 3 ay idare edebilir miyim? Yoksa monitörü de aldıktan sonra mı sistemi kullanmaya başlayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Soruma gelecek olursak bu sistemi aldıktan 2-3 ay sonra yeni bir monitör alacağım. Şu anda elimde Fujitsu marka en fazla 1600X900 destekleyen bir monitör var. Ben bu monitörle 3 ay idare edebilir miyim? Yoksa monitörü de aldıktan sonra mı sistemi kullanmaya başlayayım?

İdare edebilirsiniz tabii ki ama darboğaz olacaktır 1200 AF 1080P'de RX 570'i besleyebilir ancak. @192809 nin de dediği gibi VSR açarak 1080P kullanabilirsiniz.

900P monitörle oyunlarda darboğaz olacaktır ama kullanmanın zararı olmaz. Bence idarelik kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı