RX 570 sistemde anlık FPS düşüşü oluyor, sebebi RAM olabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Zorro909

Hectopat
Merhaba.
PUBG Lite'da Ultra ayarlarda v-Sync açık oynuyorum(75 FPS)mesela paraşütten yere inmeye yakın, düşmanların olduğu yere girdiğimde, yakınıma adam geldiğinde anlık FPS düşmeleri oluyor yanlış hatırlamıyorsam FPS düşmesi deniliyordu sebebi artık 8 GB RAM'in yetmemesinden dolayı mı?
Ryzen 3 3100.
ASUS ROG RX570 8 GB.
Kingston A400 480GB.
GeIL 8 GB 3000MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundaki sıcaklıklar nelerdir? Onun dışında zaten çatışmaya girdiğinizde vesayre FPS düşüşü normal.

PUBG Lite'ın o kadar RAM kullanacağını düşünmem. Fakat diğer oyunlarda da oluyorsa RAM sorun teşkil ediyor olabilir. Günümüzdeki birçok oyunda 8 GB yetersiz kalabiliyor. İstatistiklere bakın.

ETS 2'de yüksek ayarlarda oynuyorum v-Sync açık sabit 75FPS nadiren 74 FPS'ye düşüyor normal mi?

İlk önce donanım sıcaklıklarının bakın PUBG Lite için 8 GB RAM yeterli.

Sorun PSU'da da olabilir. Aşağıya bırakacağım bende de drop sorunu var ve sorunum PSU 'dan kaynaklı. Senin güç kaynağının marka modeli ne ve +80 sertifikası var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundaki sıcaklıklar nelerdir? Onun dışında zaten çatışmaya girdiğinizde vesaire FPS düşüşü normal.

CPU 45-50 civarı, GPU 50-55 civarı.

Sharkoon SHP 650 V2 80+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…