Merhaba BF1 multiplayerde çok kasıyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba BF1 multiplayerde çok kasıyor. Ne yapmalıyım?
İşlemci tam olarak yetmiyor bu yüzden anlık takılmalar FPS düşmesi yaşıyorsundur.
İslemcin düşük dostum. Benim sistemde R3 1200 vardı GPU ne diye sorarsan RX560 ama takilma yoktu, senin düşük FPS alma nedenin islemcin yetmiyor darboğaz.
Hocam sorun işlemcide darboğaz var. Zaten o işlemciyle alabileceğiniz en yüksek FPS 50 onun haricinde RAM 8+4 galiba RAM birbiriyle uyumlu mu?
Bakın 2 yıl önce aynı işlemciyle test videosu çekmişler ve adamın aldığı FPS ortalama 35 civarında geziyor. 2 yıl içinde oyuna güncelleme gelip sistem gereksinimlerinin yükseldiğini düşünürsek gayet normal 20 FPS almanız.
RAM aynı MHz ve aynı CL değerinde fakat marka farklı ama benim ekran kartım o adamınkinden 2 katı hocam?
Dostum ekran kartı o işlemci için fazla güçlü yani bu demek oluyor ki akıcı olması gerekmiyor, islemcin tarih öncesi ve kasmasi çok normal çünkü darboğaz yiyorsun işlemci yetişemiyor o karta, oyun DX12 ise 11 yapmayı dene az da olsa etki eder ama çok bir şey bekleme etki etse de en fazla 3-4FPS
Benim işlemci bile beslemiyor 570i o işlemciden bir şey olmaz zaten. Çözünürlük ve ekran ölçeği düşürmeyi dene.
Dostum ekran kartı o işlemci için fazla güçlü yani bu demek oluyor ki akıcı olması gerekmiyor, islemcin tarih öncesi ve kasmasi çok normal çünkü darboğaz yiyorsun işlemci yetişemiyor o karta, oyun DX12 ise 11 yapmayı dene az da olsa etki eder ama çok bir şey bekleme etki etse de en fazla 3-4FPS
Benim işlemci bile beslemiyor 570i o işlemciden bir şey olmaz zaten. Çözünürlük ve ekran ölçeği düşürmeyi dene.
Videoyu izlemedim bu arada hocam gerek duymadım.
Ekran kartı idare eder hocam,işlemci yükseltin yeter.Yani biraz ekran kartını boşa almışım.
Yani biraz ekran kartını boşa almışım.
Peki FX 8350 besler mi?
Ekran kartı idare eder hocam, işlemci yükseltin yeter.
Darboğaz olur, minimum Ryzen3 1200 al ikinci elde ucuz zaten.
Ekran kartı idare eder hocam, işlemci yükseltin yeter.
Darboğaz olur, minimum Ryzen3 1200 al ikinci elde ucuz zaten.
Ama öyle çok fazla darboğaz olmaz, yine de olur biraz darboğaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.