muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 26 Şubat 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Asus rog strix rx 570 Anakart Msi a520 m a pro İşlemci R5 5600 Warzone acilmiyor, YouTube'deki her şeyi yaptım yine de olmadı. Sorunu aranizda yaşayan var mı?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.928 Makaleler 6 Çözümler 30 26 Şubat 2024 #2 Açılmıyor ne demek? Hata kodu var mı? Artı 0 Eksi
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 26 Şubat 2024 #3 Açılmıyor derken? Hatamı veriyor? Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Şubat 2024 #4 Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücülerini kontrol edin. Steam'de oyunu sağ tıklayın, "özellikler"e gidin, "yerel dosyalar" sekmesine gidin ve "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" butonuna tıklayın. Oyunun EXE dosyasına sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. DirectX yükleyin. Tıkla Artı 0 Eksi
Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücülerini kontrol edin. Steam'de oyunu sağ tıklayın, "özellikler"e gidin, "yerel dosyalar" sekmesine gidin ve "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" butonuna tıklayın. Oyunun EXE dosyasına sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. DirectX yükleyin. Tıkla
Black_eagle 1903 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 @İlkay Baki Bayram DirectX alternatif (offline) paket Download DirectX Redist (June 2010) from Official Microsoft Download Center O paket bende sorun çıkarmıştı hocam eksik kuruyordu GTA Vice City de DLL hatası veriyordu. O yüzden toplu paket attım bende. DirectX june 2010 SDK da olur aynısı zaten. Sadece eksiksiz toplu paket. Masüstünde sağ tıklatıp yeni klasör açıp dosyaları oraya çıkartıp kurarsınız sonra o attığınız paketle de kontrol edersiniz. @muhammedbro58 Visual paketi Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Feb 2024 Download Yanlış paket atmışım değiştirdim linki. Son düzenleme: 26 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
@İlkay Baki Bayram DirectX alternatif (offline) paket Download DirectX Redist (June 2010) from Official Microsoft Download Center O paket bende sorun çıkarmıştı hocam eksik kuruyordu GTA Vice City de DLL hatası veriyordu. O yüzden toplu paket attım bende. DirectX june 2010 SDK da olur aynısı zaten. Sadece eksiksiz toplu paket. Masüstünde sağ tıklatıp yeni klasör açıp dosyaları oraya çıkartıp kurarsınız sonra o attığınız paketle de kontrol edersiniz. @muhammedbro58 Visual paketi Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Feb 2024 Download Yanlış paket atmışım değiştirdim linki.
KS KS muhammedbro58 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 248 27 Şubat 2024 #6 fushigurotoji dedi: Açılmıyor ne demek? Hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Hata bile yok İlkay Baki Bayram dedi: Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücülerini kontrol edin. Steam'de oyunu sağ tıklayın, "özellikler"e gidin, "yerel dosyalar" sekmesine gidin ve "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" butonuna tıklayın. Oyunun EXE dosyasına sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. DirectX yükleyin. Tıkla Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptim. Artı 0 Eksi
fushigurotoji dedi: Açılmıyor ne demek? Hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Hata bile yok İlkay Baki Bayram dedi: Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücülerini kontrol edin. Steam'de oyunu sağ tıklayın, "özellikler"e gidin, "yerel dosyalar" sekmesine gidin ve "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" butonuna tıklayın. Oyunun EXE dosyasına sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. DirectX yükleyin. Tıkla Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptim.