RX 570 Sistemde CoD Warzone Düşük FPS Veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

umithankocabas7

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, bundan 7 ay önce i5 9400F, 8 GB RAM ve RX 570'li bir sistem topladım. Tüm oyunlarda beklediğimin üstüne performans alıyorum. Örneğin CS:GO'da kendi ayarlarımla birlikte 300-500 FPS arasında alıyorum. Bazı atölye haritalarında 600-700 arası oluyor fakat sorun Warzone'da oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum ama bir anda 5-10 FPS'ye bile düşebiliyor. Zaten normal olarak da 30 üzerinde alamıyorum. Bildiğiniz bir sorun varsa ya da bir ayar varsa söylerseniz sevinirim. Bu arada driver sürümüm de 20.9.1 WHQL.

Merhabalar, bundan 7 ay önce i5 9400F, 8 GB RAM ve RX 570'li bir sistem topladım. Tüm oyunlarda beklediğimin üstüne performans alıyorum. Örneğin CS:GO'da kendi ayarlarımla birlikte 300-500 FPS arasında alıyorum. Bazı atölye haritalarında 600-700 arası oluyor fakat sorun Warzone'da oyunu en düşük ayarlarda oynuyorum ama bir anda 5-10 FPS'ye bile düşebiliyor. Zaten normal olarak da 30 üzerinde alamıyorum. Bildiğiniz bir sorun varsa ya da bir ayar varsa söylerseniz sevinirim. Bu arada driver sürümüm de 20.9.1 WHQL.

Driverını güncelle ve beta sürüm değil tam sürüm kullan. Bu oyunda birçok kişi bunu yaşadı.

Merhaba, ben de bu oyunda sorun yaşıyorum. Sorun büyük ihtimalle sende değil, oyunun optimizasyonu çok kötü. Özellikle AMD kartlar ile ilgili bence ciddi optimizasyon sorunları var. Bu yüzden tek çözüm ya sağlam bir Nvidia kart ya da oyunu oynamamak.

Merhaba, ben de bu oyunda sorun yaşıyorum. Sorun büyük ihtimalle sende değil, oyunun optimizasyonu çok kötü. Özellikle AMD kartlar ile ilgili bence ciddi optimizasyon sorunları var. Bu yüzden tek çözüm ya sağlam bir NVIDIA kart ya da oyunu oynamamak.

Peki biraz daha uğraşacağım olmaz ise belki sene sonu bir sistem değişikliğine gidebilirim?

Warzone hem çok yer kaplıyor hem de saçma şekilde fazla sistem istiyor. Apex oyna daha iyi.

Aslında oynardım fakat arkadaşlarım Warzone oynuyor bende oynuyorum ama FPS dolayısıyla oyun pek zevk vermiyor.
RAM eklerseniz sorununuz çözülecek...

Peki onu da deneyeceğim.
Ama GTA 5'te de benzer bir sorun yaşıyorum sanırsam bu tarz oyunların AMD optimizasyonu kötü.

Peki biraz daha uğraşacağım olmaz ise belki sene sonu bir sistem değişikliğine gidebilirim?
Eski sistemimde i5 4690K işlemci, 16GB DDR3 RAM, MSI H97 Gaming 3 anakart, GTX 960 4GB ekran kartım vardı. Komple sistemi yeniledim ona rağmen hala daha fps düşüşleri yaşıyorum. Oyun sık sık ciddi fps düşüşleri yaşıyor ve bununla beraber oyunda anlık takılmalar oluyor. Herşeyi denedim ancak çözüm bulamadım. Buradan kendi açtığım konumu da inceleyebilirsiniz.

Denemediğim tek bir şey kaldı, oyunu SSD'den oynamak. Bunu da birkaç ay sonra deneyeceğim. O zaman da fps düşüşleri almaya devam edersem ya kabullenirim ya da komple silerim oyunu artık yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı