RX 570 sistemde Cyberpunk 2077 kaç FPS ile oynanır?

İşletim sistemi
Windows 10

batuhannnnnn

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
WD 5000avds 63u7b1 hdd
Ekran kartı
RX 570
Anakart
B450M h
İşlemci
Ryzen 3 1200
Abim Cyberpunk 2077 hayranı ve oynamayı çok istiyor. Epic Games'te indirime girdiğinde hemen aldım ama öyle ya da böyle oynatır mı bilmek istiyorum.

Hocam RAM'leriniz 2x4 değil ise sisteminiz aşırı darboğazlı yüksek ihtimal, aynı sistemin 1050 Ti versiyonu mevcut. Eğer aklınızda sistemi biraz daha kullanmak var ise tek çubuk daha RAM ekleyin diğer parçalara kıyasla daha ucuz, ve eğer yaparım diyorsanız iyice araştırıp işlemciyi overclocklayın. Bilgisayarın ömrünü biraz daha arttırabilirsiniz ve Cyberpunk'da FPS'iniz artar özellikle %1 artar.

Açsada 5 FPS mi oynican zaten açmaz.
Bilmeden yorum yapıp yanlış bilgi vermeyin, açar. 30 FPS'i de yakalar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Allah'ın seviyorsan bir gereksinimlere bak.
Olay gereksinimler değil yanlız kanka yanlış anladın galiba, arkadaş rx580 açar ama 570 daha kötü açar demiş,bende arada 5 fps felan oynar dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendimden emin konuşmak istemem de imkansız gibi bişey her gördüğünüz benchmarka inanmayın.

Bilmeden yorum yapıp yanlış bilgi vermeyin, açar. 30 fpsyide yakalar.

Sen okumadan cevap verme arkadaş benim GT 730 var o açar mı diye sordu.

Hocam gt730a yazdınız sandım ona cevap verince korktum bı an xd

8 GB RAM olmasından dolayı bazı yerlerde 30'a düşse de 40 FPS civarına çıkabiliyor sistem saçmalamayın lütfen. Ne 5 FPS'i?

Edit: Konuyu çorba etmişsiniz adamın sorduğu soru hariç her şeyi yazmışsınız ya ne diyorsunuz siz olum?

Abim Cyberpunk 2077 hayranı ve oynamayı çok istiyor. Epic Games'te indirime girdiğinde hemen aldım ama öyle ya da böyle oynatır mı bilmek istiyorum.

Bu şekilde sistemi hiç yükseltmeden dokunmadan oynayacak diyorsanız pek sağlıklı olmaz, çünkü RAM az HDD var ve işlemci ekran kartı için yetersiz. Tabii Cyberpunk ne ağırlıklı bir oyun tam bilmiyorum ama GPU intensive olsa bile çok kurtarcağını zannetmiyorum.

Sen okumadan cevap verme arkadaş benim GT 730 var o açar mı diye sordu.
Ben okuduğumu anlıyorumda sende hafıza kaybı var galiba yazdıklarını 1-2 dakika içinde unutuyorsun ben çok boş olsada senin için uğraşıp mesajlarını tekrar görmene yardımcı olacağım.
Fazlada uzatmanın anlamı yok, RX 570 4GB ve 8gb ram ile oyunu açabilir.

kanıt1.png

kanıt2.png

Ezbere bilgilerle konuşmayın lütfen. "8 GB açmaz bile" diye söylediğinizde, denediniz mi ya da nereden biliyorsunuz? 60 FPS tabii ki oynatması imkansız. 8 GB RAM ile bu oyunu FSR ile 30 - 35 FPS olarak zorlaması mümkün. 8 GB RAM, MX150 ekran kartlı laptop ile 25 FPS'leri zorluyorum ben. Bu sistem neden 30 FPS açmasın oyunu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı