Hocam RAM'leriniz 2x4 değil ise sisteminiz aşırı darboğazlı yüksek ihtimal, aynı sistemin 1050 Ti versiyonu mevcut. Eğer aklınızda sistemi biraz daha kullanmak var ise tek çubuk daha RAM ekleyin diğer parçalara kıyasla daha ucuz, ve eğer yaparım diyorsanız iyice araştırıp işlemciyi overclocklayın. Bilgisayarın ömrünü biraz daha arttırabilirsiniz ve Cyberpunk'da FPS'iniz artar özellikle %1 artar.
Bu şekilde sistemi hiç yükseltmeden dokunmadan oynayacak diyorsanız pek sağlıklı olmaz, çünkü RAM az HDD var ve işlemci ekran kartı için yetersiz. Tabii Cyberpunk ne ağırlıklı bir oyun tam bilmiyorum ama GPU intensive olsa bile çok kurtarcağını zannetmiyorum.
Ben okuduğumu anlıyorumda sende hafıza kaybı var galiba yazdıklarını 1-2 dakika içinde unutuyorsun ben çok boş olsada senin için uğraşıp mesajlarını tekrar görmene yardımcı olacağım.
Fazlada uzatmanın anlamı yok, RX 570 4GB ve 8gb ram ile oyunu açabilir.
Ezbere bilgilerle konuşmayın lütfen. "8 GB açmaz bile" diye söylediğinizde, denediniz mi ya da nereden biliyorsunuz? 60 FPS tabii ki oynatması imkansız. 8 GB RAM ile bu oyunu FSR ile 30 - 35 FPS olarak zorlaması mümkün. 8 GB RAM, MX150 ekran kartlı laptop ile 25 FPS'leri zorluyorum ben. Bu sistem neden 30 FPS açmasın oyunu?